VELIKO JE PITANJE DA LI ĆE MU SPASITI OKO Predsednik otkrio epilog brutalnog prebijanja bageriste od strane Čumetovog uposlenika
Foto: Alo.rs

Predsednik je govorio o nedavnim protestima u Šapcu i Beogradu.

On kaže da je prvo priča o protestima krenula sa ljudima koji su napadali čekićima, a da se tek sada vidi kako njihovi heroji vade sekire i čekiće iz traktora.

- Oni koji su tobože bili goloruki narod bili su naoružani narod, i krenuli na ljude koji nisu prekršili zakon. Ljudi moraju da znaju da zauzimanje puteva nije u skladu sa zakonom, i u suprotnosti je sa svakim zakonom svih zemalja. Oni time ugrožavaju druge ljude, koji sa njima mogu, a ne dele njihove stavove - ističe predsednik Vučić.

Govoreći o bageristi koji je brutalno pretučen od strane Đilasovog batinaša, a Čumetovog uposlenika, Dragana Milovanovića Crnog, predsednik je rekao:

- I dalje je pitanje da li će gospodin Prokić imati oko, samo zato što se drznuo da prođe javnim putem. Zamalo je ubio čoveka, pre toga potežući čekić ili sekiru dok su drugi vikali "ubij ga, ubij ga". Moj savet policiji je da se sklone i da narod vidi dokad će trajati teror. Moj savet narodu je da se uzdrže i da puste da vide dokad će trajati iživljavanje. Ne pada mi na pamet da služim ulici, već narodu Srbije - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading