PETAR PETKOVIĆ ODBRUSIO ĐILASOVCIMA "Žele poniženu, opljačkanu Srbiju, zato njihovi tajkunski mediji napdaju porodicu Vučić!"
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Saopštenje člana Predsedništva SNS Petra Petkovića prenosimo u celosti:

Opsesija Dragana Đilasa, njegovih tajkunskih medija i onih koji se tako lažno predstavljaju ima samo jednu metu - porodicu Vučić. 

Nema veze što u lažnoj vesti o Danilu Vučiću koju pokušavaju da plasiraju pojedini kvazi mediji bliski Đilasu nema trunke istine, što su je argumentovano demantovali svi verodostojni akteri, njih istina ne obavezuje. Đilasovce obavezuje samo krupni kapital i još krupniji finansijsko-tajkunsko-medijski interesi preko kojih pokušavaju da se ponovo dokopaju vlasti, a na tom putu jedina im je prepreka Aleksandar Vučić koga podržava narod Srbije. 

Zbog toga napadaju i predsednika Vučića i njegovog oca, brata, a danas ponovo i najstarijeg sina Danila i to baš na njegov rođendan. 

To je poseban nivo beščašća, ali davno su nas Đilasovci navikli da za čast i obraz ne haju, al navijaju za poniženu i opljačkanu Srbiju koju su nam ostavili dok su se oni enormno bogatili na račun građana Srbije. 

Po sistemu - lopov u poštenje ne veruje, napadaju danas Danila za svoje tajkunske sklonosti, ali će im pristojna Srbija odgovoriti onako kako najbolje i ume, složno i jedinstveno još snažnije podržavajući svog predsednika Vučića na izborima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zeljko

01.12.2021 19:37

Pre ili kasnije sazna se da Đilasovi mediji šire lažne afere u vezi vlasti ili u vezi Vučića. Tako da to Đilasu ima da se obije o glavu na izborima.