"BEDNICI KOJI ŽIVE OD SVOJIH LAŽI!" Ministar Vulin: Danilu Vučiću 9 godina upropaštavaju život!
Video isečak

"Danilo Vučić nije menadžer ni jednom fudbaleru, i da jeste, to ne bi bilo ni pogrešno, ni protivzakonito, ni nemoralno, ali Danilo Vučić jednostavno nije ničiji menadžer. On radi u vinariji i to su proveravali i novinari i državni organi, i svi su se uverili da je tako. O Danilu ne pišu strani mediji, oni samo prenesu ono što čankolizi i domaći  špijuni dostave i slažu. Danilu je upropašten i ovaj rođendan, ali vać 9 godina se uporno radi da mu se upropasti život. Danilo Vučić nije meta, lažovi gađaju njegovog oca Aleksandra Vučića i sa njim Srbiju. Bednici koji žive od laži, zaradili su svoju dnevnicu, nadam se da će jednom i tužioci zaraditi svoju, bar da pokažu da se za laž odgovora", rekao Vulin u svom saopštenju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Мијо

01.12.2021 14:28

Ти бедници из опозиције имају децу како би се неко осећао од њих да неко напада њихову децу. Овим нападима на породицу Вучић се мора стати на пут већ једном.

Milos

01.12.2021 14:57

Opozicija pokazije koliko je bedna napadajuci predsednikovu porodicu.

Slobodan

01.12.2021 16:29

Koliko podlo biće moraš biti da na kraju i decu besomučno napadaš.Opozicija pokazije koliko je bedna napadajući, predsednikovog sina, sram da ih bude koji nemaju ni malo niti stida ni srama.