ZATVOR I BRUTALNE NOVČANE KAZNE ZA SVE KOJI BLOKIRAJU SAOBRAĆAJ! Đilasovci, čujte: Ovako se Britanci obračunavaju sa svima koji uskraćuju drugima slobodu kretanja!
Foto: Printscreen

Đilasova saveznica, Viola fon Kramon, nije propustila priliku da sebe predstavi kao neprikosnovenog borca za ljudska prava i zapreti Srbiji, dok je u Nemačkoj, a i drugim zapadnim zemljama jasno definisano kako se postupa sa "demonstrantima" koji krše zakon

U Velikoj Britaniji su demonstranti koji protestuju zbog klimatskih promena više puta blokirali saobraćaj na najprometnijem britanskom autoputu, a sada se suočavaju sa strogim kaznama, uključujući i zatvorsku kaznu u trajanju do šest meseci.

Britanska vlada planira da izmeni zakon po kojem će se ljudi koji blokiraju saobraćaj i drugima uskraćuju slobodu kretanja kažnjavati novčanom kaznom do neodređenog iznosa, ili zatvorskom kaznom koja može uključivati i novčanu! 

Policija će takođe imati mogućnost zaplene svih sredstava koje demonstranti koriste za blokadu puteva, saopštila je vladajuća Konzervativna partija ove nedelje.

Na jednom od snimaka se vide i revoltirani građani koji su demonstrante koji blokiraju puteve prskali mastilom po licu.

Premijer Boris Džonson je u saopštenju istakao: Ova vlada će uvek stajati na strani većine koja poštuje zakon i obezbediti najoštrije moguće kazne za kriminalce koji namerno dovode glavne puteve u zastoj.Daćemo policiji potrebna ovlašćenja da zaustavi njihovo nepromišljeno i sebično ponašanje.

Zbog blokade puteva u Velikoj Britaniji, 38 osoba je uhapšeno, a policija je izdala samo kratko saopštenje: 

- Smatramo proteste ove prirode nerazumnim i delujemo što je pre moguće kako bismo umanjili poremećaje koji su prouzrokovani građanima koji su blokirali puteve.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

01.12.2021 00:53

Treba uraditi tri zadatka radi onemogucavanja nihilizma u zemkji u.irganizaciji zapadnih placenika i doma ce bagre. Pohapsiti kolovodje -lazne ekoloze. Drasticno novcano kaznjavati.huligane a za napade na ljude i.imovinu procesuirati ktivicno.za nasilnicko.ponasanje , teske telesne pivrede...... Pleniti sredstva huligana kojima blokiraju saobracaj