STIŽE LI NOVI PORŠE? Marinika Tepić batinaša proglasila herojem, tajkuna liderom, kokoške dilerima
Printscreen


- Batinaša proglasila herojem, tajkuna liderom, kokoške dilerima, praćku automatskom puškom, a Srbe genocidnim narodom... Svoj niz gluposti nastavila sa proglašenjem "ujedinjenja" žute opozicije i nastavalja sa lažima. Čudo kako Multikom plata pokida vezu sa zdravom pameću - napisao je Zoran Tomić.

 

 

- Marinika, lažna dušebrižnice Srbije, danas je red na laži i sažaljenja? Sami sebi ste presudili kada ste srpski narod proglasili genocidnim. Plaćena uposlenice pa vi svakodnevno sejete zlu krv okorelim lažima,pozivanjem na nasilje, batinašima,napadanjem porodice. Stida nemate! - poručila je poslanica SNS Jelena Obradović.

 

 

- Znaju svi da je srpski narod za Mariniku Tepić zločinački. Overila je to svojim potpisom na Rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Veće zlo Srbija nije videla i takvi bi da se jednog dana pitaju. Teško da će moći. Ali da biju ljude i glave razbijaju - mogu, jer tajkun masno plaća - objavio je Đorđe Todorović.

 

 

- Vučić nastavlja da podiže i gradi Srbiju koju si ti i tebi slični uništavali! Zlu krv sejete ti i tvoji koji slavite prebijanje čoveka kome se lekari bore da mu sačuvaju oko. U istoriju je narod poslao tebe i tvoje zato što ste krali i pljačkali i nikada se nećete vratiti na vlast! - napisao je poslanik SNS Zoran Dabić. 

 

 

- Marinika nastavlja da etiketira srpski narod kao genocidni narod. Jednom mrzitelj - uvek mrzitelj. Nastavlja i da se slika sa svojim herojima, batinašima i narkodilerima koji guraju drogu našoj deci. Jednom žuta banda - uvek žuta banda - poručila je poslanica SNS Ivana Nikolić.

 

 

- Tuđi životi su ono što Đilas i Multikom radnici nude. Cilj im je da dođe do nasilja i haosa jer je to jedini ambijent u kom funcionišu. A najsrećniji bi bili da padne srpska krv? To sanjaju i kad spavaju, i kad su budni? Jer o rezultatima ne mogu da pričaju... nema ih! - napisala je poslanica SNS Nevena Đurić na Tviteru.

 

 

- Marinika se bori da zaradi platu i za sledeći mesec, mrzeći svoj narod, braneći batinaše,sejući sa svojim gazdom upravo tu zlu krv koju pominje.A udružili se oni koji su već bili zajedno,ponižavali i pljačkali narod, kojima više niko ne veruje,ali njima silnih miliona nikad dosta - objavila je Olja Petrović na Tviteru.

 

 

- Opet na delu vidimo obmanjivanje gradjana, istih onih kojima su razbijali glave, tukli ih, pritom se boreći da sve Srbe proglase genocidnim. Već vidjeno glumatanje žrtve, koje vredja inteligenciju, zarad sticanja jeftinih političkih poena - poručila je Ana Beloica.

 

 

- O sejanju krvi među ljudima priča osoba koja poziva na prolivanje krvi na ulicama, koja targetira srpski narod da je genocidan, koja je naredila da se "iseli" iz Pančeva novinar koji joj se ne sviđa. Šta je sledeće, proglasiće žutog tajkuna Đilasa za prvog mirotvorca univerzuma? - pita se poslanik SNS Nemanja Joksimović.

 

 

- Jedino ko seje mržnju među srpskim narodom ste vi iz Multikom stranke. Vama su heroji batinaši, narkodileri i oni koji direktno rade protiv srpskog naroda. Vi ste imali nameru da srpski narod proglasite genocidnim. Ne glumi žrtvu i idi zagrli tvog idola iz Šapca - poručio je poslanik SNS Dejan Kesar.

 

 

- Jedini zadatak Multikom sluge jeste da na dnevnom nivou izmisli laž o Vučiću po nalogu gazda Đilasa. Roditelje niko ne pominje, ali su svi videli kako optužuješ Srbe za genocid i kako tvoji batinaši biju nedužne građane. Laži Multikom klana ne prolaze ni u kokošarniku više - objavio je Miloš Terzić na Tviteru.

 

 

- Uposlenica Dragana Djilasa svakim danom sve više prevazilazi sebe u izlivima svoje mržnje prema narodu Srbije. Nakon kokoški iz Morovića, banatskih šora, pronevere para građana dok je bila pokrajinski ministar i druženja sa narkodilerima, sada su na red došli i nasilnici. Preletačica Tepić se uslikala dok je instruisala nasilnika. Tipican primer parazita srpske politike, nahuškaj narod i sedi i gledaj. Sramno i bedno ali šta drugo očekivati od žene koja se prodala Živkoviću, Jankoviću i na kraju Đilasu. Maske su pale i jasna je bolesna ambicija Marinike Tepić. Po cenu krvi, doći na vlast. Poruka za Mariniku i ostale Đilasove plaćenike-nećete nas zaustaviti, Srbija ide napred, do pobede! Iz ugla Aljbina Kurtija i saveznika žutog ološa i svite mister 619 miliona - Đilasa, kosovskog lobiste Jeremića i predvodnice narko-klanova Marinike Tepić u borbi protiv Srba i Srpskog naroda, organizovani protest, batinanje, blokada puteva, sloboda kretanja izgleda kao nastavak nezavršenog posla na KiM, pod direktivom dokazanog Srbomrsca Viole fon Kramon, koja podržava Ne davimo Beograd, Ćutu i Zelenovića i koja se javno zalaže za saradnju između nezavisnih država Srbije i „Kosova“ - napisala je Biljana Pantić Pilja.

 

 

 
- Znamo mi da ste se Kosova i Metohije odrekli jer su vam tako rekli i naučili vas,  jer ćete tako lakše disati vajni ekolozi. Za vas Kosmet nije deo Republike Srbije za vas je Kosmet težak teret kog bi da se oslobodite. Dok se predsednik Aleksandar Vučić bori da sačuva mir i naš narod na KiM, koji je na nišanu dugih cevi već 20 godina, Đilasova medijska mašinerija oličena kroz ljudski šljam se stavlja u službu lične koristi i koristi stranih mentora koji imaju za cilj nasilno rušenje vlasti i stavljanje države Srbije i Srpskog naroda pod kontrolu poslušnika, dokazanih pljačkaša i stranih uticaja sa ciljem slabljenja države. Pristojna Srbija vam neće dati šansu da zaustavite napredak zemlje i proces njenog razvoja koji je nepovratan. Odgovor na to su naša dela koja govore više od reči. To su auto-putevi, nove bolnice, vrtići, nova moderna i ekonomski jaka Srbija koja čuva Srpski narod na KiM i u regionu u čijim rezultatima i vi uživate. Ne zaboravite da narod pamti i da ste Srbiju opljačkanu, opustošenu ostavili upravo tom narodu kog batinanjem pokušavate da disciplinujete. Odavde nema nazad, shvatićete brzo. Pravda za Dušana Prokića - napisala je član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Danijela Vujičić.

- Svo nasilništvo i maltretiranje građana koje se dešavalo proteklog vikenda, a koje se i dalje nastavlja, može da obraduje jedino Kurtija, ali i sve one koji ne žele dobro Srbiji. Dobro organizovani i smišljeno izvedeni protesti i batinanje koje smo mogli da vidimo nisu ništa drugo već opasne političke igre i manipulacije javnosti od strane Đilasovih i Šolakovih medija sa ciljem pozicioniranja takozvanih lidera bišeg režima DS-a, okupljenih sada pod palicom Dragana Đilasa, a predvođene Marinikom Tepić i njenom „fijaker“ kampanjom sa skupocenim džipovima. Veliki deo organizacija i političkih predstavnika koje smo mogli da vidimo među okupljenima, pripada zagovornicima priznanja nezavisnosti naše južne pokrajine, čiji je najveći promoter sada Viola fon Kramon. Pod sloganom zdravije i čistije životne sredine, na mala vrata se izgleda namerava uvesti normalnost haosa i divljanja po našoj zemlji, čiji jedini cilj je napad na predsednika Aleksandra Vučića i nasilnog, mimo izbora, rušenja vlasti koju predvodi SNS. Razlog je do sada bio jasan, a to je povratak na vlast bez narodne podrške kako bi se zaustavio napredak i dalje jačanje Srbije. Ono što se sada jasno i vidi da im je cilj da se odreknu Kosova i Metohije i svog naroda koji živi tamo, pod okriljem mantre koju je i izgovorio Dragan Đilas, a to je da na severu Kosmeta žive kriminalci i da prištinski specijalci imaju pravo da maltretiraju i pucaju na goloruki narod. Što je najgore, izgleda da im je to jedina politička platforma: 'rešiti se' Vučića, vratiti Srbiju u prošlost, odreći se KiM i proglasiti svoj narod za genocidan. Recept divljanja i mlaćenja koji su dobili od Kurtija i stranih agentura neće im proći. Znajte da narod na KiM zna kako je živeo u doba građanina 619 - Đilasa, junaka "kosovske" nezavisnosti - Jeremića i ostale žute bande i znamo kakva je Srbija bila u doba vlasti režima DS-a, kada smo trpili pogrome, a oni pili kafe u krugu dvojke - izjavio je član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Ljubomir Marić.


- Nismo ni navikli da Mariniku vidimo u boljem društvu! Kriminalci, narko dileri i lopovi su jedino društvo koje ona poznaje! Sa takvima bi narod da prebija, decu da im blokira, naziva ustašama i još genocidnima? Koja je cena ovakvog ljudskog srama? Stiže li novi Porše ili BMW? - pita Sandra Božić.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zora

01.12.2021 08:31

Bio crni novembar za kupovinu pa će sada neki "Crni" Mariniku da obraduje sa novom kupovinom.