PRAVILA SE DA NE ZNA! Đilasov i Marinikin batinaš radi u firmi kod Čumeta i Nasera Keljmendija!
Alo.rs

Dragan Milovanović Crni, đilasovski batinaš koji je pretukao nedužnog bageristu na putu kod Šapca, a koga sada Marinika i Lutovac proglašavaju za heroja - zaposlen je u firmi čiji su vlasnici Ljubiša Buha Čume i Naser Keljmendi!?

Kako piše Informer, Milovanović je formalno zaposlen u njihovoj firmi, koja se bavi iskopavanjem i prodajom šljunka, u februaru ove godine.

I sad je to sve, kao slučajno?! Neće biti.

Duško je premlaćen samo zato što se svojim bagerom u radno vreme kretao po magistralnom putu, a onaj koji ga je pretukao sada se proglašava za junaka dok ga žuti sud pušta na slobodu!

Tužilaštvo u Šapcu nije tražilo pritvor za Đilasovog batinaša Dragana Milovanovića Crnog iako je on u subotu zverski pretukao i unakazio bageristu Duška Prokića. Milovanović je danas pušten na slobodu.

Posle odluke žutog suda da đilasovskog batinaša Dragana Milovanovića Crnog pusti na slobodu, narod u Šapcu je više nego ogorčen.

Kako saznajemo, za 16 časova zakazan je protestni skup na kome će biti zatražena pravda za Duška Prokića, bageristu koji je zverski pretučen samo zato što se u subotu svojim bagerom kretao nagistralnim putem u okolini Šapca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Milan

29.11.2021 18:17

Marinika odmah da plati za obavljen posao.

Boza

29.11.2021 18:46

Ocigledno je da se pronasla medju svojima.. Batinasi, kriminalci..Bas su joj dobro drustvo!!!

Lepa

29.11.2021 19:00

Ova Marinika je bruka za Srbiju trebala bi da se sakrije u misju rupu

Vlada

29.11.2021 19:54

Tajkunima i manijacima koji idu po ulicama i tuku nedužne ljude, nije mesto u Srbiji! Pravda za Dušana Prokića, Srbija je uz njega!! A ovi što su umislili da su Bogovi, pravo iza rešetaka a ne da se brane sa slobode!