BAKA PRASE KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA?! Vučić: Priča se po gradu svašta, nije važno, neka me pobede na izborima ako mogu!
Foto: Alo

 

Vučić kaže da se priča o Rio Tuntu koristi kako bi se sa narodom manipulisalo i lagalo sa ciljem da njega obore sa vlasti.

- Mi Rio Tintu i dalje ne damo dozvolu da krene sa radovima, a oni sutra mogu da krenu, jer su sve otkupili. I mi tu odluku nećemo doneti preko noći. Treba da dobijemo projekat i da vidimo. Mi u ovom trenutku još nemamo nišpta od Rio Tinta i ne znamo kako će se stvari odvijati - kaže Vučić.

Kako navodi, cilj svega je njegovo rušenje, a ne briga za ekologiju. On je još jednom ponovio da ljude lažu i pokušavaju da stvore sukobe.

- Ne možete maltretirati ljude i nikome ne smete ograničavati kretanje. Borite se političkim sredstvima, protestujte ispred Predsedništva ili Skupštine, ali unutra ne možete da upadate bez izbora. Pobedite na izborima - kaže predsednik.

On je potom naveo daj čuo kako će kandidat opozicije biti Baka Prase.

- Da li ćete da kandidujete Baku Praseta, pošto sam i to čuo da priča po gradu kako će on biti kandidat ili Mariniku ili Đilasa, ne zanima me, ali politička borba mora da se odvija po zakonu - rekao je Vučić u emisiji Hit tvit.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading