NISMO RAZOČARANI, VERUJEMO U VUČIĆA I SNS! Marija Obradović i Milenko Jovanov nisu više potpredsednici napredanjaka
Milenko Jovanov - Alo! - Dejan Briza

Sada već bivši potpredsednici u razgovoru za Alo! poručuju da nisu razočarani što su ostali bez visokih stranačkih funkcija i poručuju da će dati sve od sebe da politika SNS-a pobedi.

- Pa nisam ja član SNS-a da bih bio potpredsednik nego zato što podržavam politiku koju vodimo i želim da se borim da ta politika ima što veću podršku. Promene su prirodna stvar, čestitao sam od srca kolegama koji su izabrani na funkciju potpredsednika Glavnog odbora i iskreno verujem da će uneti novu energiju u rad stranke - naglasio je u razgovoru za naš list narodni poslanik Milenko Jovanov i dodao:

- Meni je ukazano ogromno poverenje i data mi je prilika, iako nisam imao dug stranački staž. Pet i po godina sam bio Vučićev potpredsednik, što je za mene velika čast i to će, na moje zadovoljstvo, ostati upisano u mojoj biografiji. Na skupštini smo usvojili načela stranačke politike za naredni period i predstoji nam politička borba za ta načela i politiku koja snaži Srbiju u svim segmentima. Takođe, predstoje nam teški izbori na kojima će biti potrebno da ostvarimo ubedljivu pobedu i otklonimo svaku mogućnost povratka u prošlost. Daću sve od sebe da politika SNS pobedi i da Srbija nastavi da ide napred.

NISMO RAZOČARANI, VERUJEMO U VUČIĆA I SNS! Marija Obradović i Milenko Jovanov nisu više potpredsednici napredanjaka

Foto: privatna arhiva

 

I ministarka Marija Obradović tvrdi da ni najmanje nije razočarana što više nije na poziciji potpredsednika SNS-a.

- To je normalan proces. Kada iskreno volite stranku, nije vam važna pozicija nego prostor da radite i da vaše ideje budu usvojene. Normalno je da se smenjujemo na različitim pozicijama, sada sam u Predsedništvu stranke i to nije ništa manje odgovorna uloga u SNS-u. Raduje me mnogo mladih, posebno žena, na važnim mestima u stranci. I dalje smo najjači, nema odustajanja. Idemo u nove pobede, narod je uz Vučića - rekla je ona za Alo!.

Inače, novi potpredsednici SNS-a su Miloš Vučević, Siniša Mali, Vladimir Orlić, Nevena Ðurić, Marko Ðurić, kojem je zamrznut mandat zbog ambasadorskog angažovanja, Aleksandar Šapić i Ana Brnabić.

Đerlek zahvalio Vučiću na poverenju

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Ðerlek zahvalio je predsedniku Srbije i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću na poverenju pošto je jednoglasno izabran za člana Predsedništva Srpske napredne stranke. On je rekao da mu to daje energiju da pruži svoj maksimum.

- Trudiću se da to opravdam, da još više radim i doprinesem novom ekonomskom prosperitetu i boljem životnom standardu građana Srbije - naveo je Ðerlek.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mijo

29.11.2021 11:13

Битно је да странка иде напред функције нису битне битно је како ко ради и добро је да је шанса дата младим људима јер млади људи могу много да помогну у даљем напретку и развоју наше земље младе људе треба свугде укључивати.