Dodik čestitao 13. rođendan SNS
Printskrin

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik danas je predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću i svim njenim članovima i simpatizerima, uputio čestitku povodom 13 godina od osnivanja ove stranke, ističući da mogu biti ponosni na sve rezultate koje su postigli u proteklom periodu.

Dodik je istakao da je SNS danas najsnažnija i najbolja politička organizacija u modernoj Srbiji koja je od zemlje na marginama, zahvaljujući današnjem rukovodstvu, uspela da se vrati u zlatno u doba kada je Srbija bila lider u regionu.


"Snaga Srbije proistekla je iz predane borbe i posvećenosti predsednika SNS-a i predsednika Srbije Aleksandra Vučića za bolju i jaču Srbiju i poverenja naroda koje mu je ukazano. Narod u Srbiji uz SNS i Vučića može da računa samo na bolje dane i bolju budućnost i perspektivu za sve generacije", istakao je Dodik u čestitki upućenoj Vučiću.

Dodik je rekao da je SNS u proteklih 13 godina pokazao šta znači jaka organizacija, rad, predanost promenama i boljitku zemlje koja je bila na kolenima.

"Danas je Srbija, zahvaljujući SNS-u i državnom rukovodstvu, snažna, slobodna i bogata zemlja, ekonomski prosperitetna i konačno na mestu koje joj i pripada. Pred vama je još mnogo izazova koje treba savladati, među kojima je svakako odbrana teritorijalnog integriteta Srbije, ali verujem da nećete stati, niti pokleknuti bez obzira na sve pritiske", poručio je Dodik.

Lider SNSD-a je rekao da, naravno, ima i onih koji se ne slažu sa politikom SNS-a, ali niko ne može da negira činjenicu da je zahvaljujući ovoj političkoj partiji utemeljena politika savremene Srbije i da je njen utemeljivač Aleksandar Vučić, koji vodi politiku mira, stabilnosti i dijaloga.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading