SVE ŠTO RADIMO, RADIMO ZA NAŠU DECU Predsednik Vučić saopštio fantastične vesti! (VIDEO)
Printscreen

On je na Instagramu objavio video sa najavljenim merama, uz poruku: Sve što radimo – radimo za našu decu, za budućnost Srbije.

- Od 1. januara svako prvorođeno dete umesto dosadašnjih100.000 dinara, pdmah ćemo uplaćivati 300.000, to je prva mera. Svi u Srbiji primiće više od 4.000 evra za prvorođeno dete. Radimo i na tim merama i za drugo dete. Za studente odmah donosimo meru da ukoliko devojka ili žena zatrudni i rodi dete, za nju ne važe ispitni rokovi, kao i za muškarca. Mislimo da je to veoma važna mera, jer ćemo time napraviti atmosferu za mlade ljude da znaju da nisu uništili ničim svoju karijeru time što žele da imaju dete i da ostvare svoje roditeljske snove i svoje roditeljske potrebe. Najvažniaj mera o kojoj razgovaramo, to su stanovi i ogromna pomoć učešće koja će država da nepovratno da za mlade parove- deo je poruke koju je objavio predsednik Vučić.

 

 

Komentari (3)

Loading
Julija

24.11.2021 20:06

Srbija se danas maksimalno trudi da pomogne mladim ljudima i olaksa im put do stvaranje porodice.Sve pohvale za ovako lep gest drzave. Deca su nasa buducnost.

damir

24.11.2021 22:09

Zahvaljujući predsedniku Vučiću naši mladi ljudi ostaju u Srbiji i tu zasnivaju svoje porodice.

Milan

25.11.2021 08:32

Predsednik se bori da sto vise mladih ostane u Srbiju!