VULIN BRUTALNO ODGOVORIO KURTIJU: Sve što se dozvoli Šiptarima, ne može da se uskrati Srbima!
Video isečak

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta Socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je Aljbinu Kurtiju koji je ranije danas izjavio da Srbija navodno troši više na vojsku od svih drugih na Zapadnom Balkanu zajedno i tom prilikom optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da želi od Kosova da napravi "nefunkcionalnu državu". 

- Kada god sam upozoravao da je Velika Albanija cilj i Prištine i Tirane bio sam napadan i označavan kao neko ko destabilizuje Balkan. Kurti je najavio stvaranje Velike Albanije i ceo Zapad ćuti. Šiptari nikada u svojoj istoriji nisu učinili nijedan samostalan potez i ćutnja Zapada to samo potvrđuje. Najveća opasnost za mir na Balkanu je Velika Albanija i pokušaj da se albansko nacionalno pitanje reši komadanjem Srbije, a onda i ostalih država na Balkanu. - izjavio je Vulin u svom najnovijem saopštenju.

On je stvaranje stvaranje srpskog sveta označio kao jedinu branu uspostavljanju Velike Albanije i potrebu Srba da znaju da neće biti prepušteni sami sebi i ostavljeni bez zaštite i podrške Srbije.

- Granice na Balkanu ne smeju da se menjaju i zato se takav princip mora potvrditi na primeru Srbije. Zapad koji ćuti kada se govori o Velikoj Albaniji treba da bude još tiši kada se razmišlja o srpskom svetu. Sve što se dozvoli Šiptarima, ne može da se uskrati Srbima", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, koji boravi na zasedanju Generalne skupštine Interpola u Istanbulu, na najavu stvaranja Velike Albanije od strane premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija.- zaključio je Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading