ŠEŠELJ NAPRAVIO ŠOU Jovana Jeremić otkrila šta se dešavalo iza kamera - Što si toliko bio zao prema meni?
Foto: Printscreen TV Pink

- Što si toliko bio zao prema meni pre nego što smo ušli u program? - pitala je voditeljka Jovana Jeremić lidera SRS na samom početku emisije.

- Nisam, bre - odgovorio je Šešelj.

- Ja hoću da jedem i pet puta Voja:,,Šta jedeš? Šta jedeš?" Ne volim da me iko gleda dok jedem, ja se krijem - rekla je Jovana.

- Hteo sam čvarke da ti ponudim, ali sad si me uvredila i nema više - odgovorio je Šešelj u šali.

Kada ga je Jovana Jeremić pitala da li on brine o njoj, Šešelju je bilo dosta prazne priče.

- Da pređemo na stvar - rekao je lider radikala.

Sastanak Aleksandra Vučića sa Vladimirom Putinom

Šešelj je komentarišući posetu predsednika Vučića Putinu, rekao da ne očekuje samo povoljniju cenu gasa, dodaje da očekuje nove investicije, ali i zaštitu srpskih interesa po pitanju Kosova i Metohije, Republike Srpske, ali i srspkog naroda koji je obespravljen u Crnoj Gori.

- Rusija je i najavila veće investicije u Srbiji. Mi moramo da gradimo železničke pruge po Srbiji. Ja sam železničarsko dete i sa posebnim simpatijama gledam na železnicu, posebno sam sklon da podržim svaku modernizaciju železnice, kao i popravljanje socijalnog položaja železničara jer on je uvek bio loš, uvek je bio na marginama. Mi podržavamo činjenicu da Vučić vodi politiku stalnog približavanja Rusiji na svakom planu, političkom, vojnom i kulturnom – rekao je Vojislav Šešelj.

Milo Đukanović da beži

Lider SRS komentarisao je i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

- Ja mislim da je on već na kraju karijere, da je dotrajao i da bi mu najbolje bilo da beži što dalje. On ne može da izbegne zatvor i zato mu je najbolje da beži negde daleko. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading