TAJKUN I MAFIJA Đilas došao u Novi Sad sa pripadnikom zemunskog klana
Printskrin

 

Dragan Đilas danas je sa Marinikom Tepić i svojim pajtosima obišao Novi Sad, gde su Novosađanima promovisali svoj plan za dolazak na vlast. 

- Danas je u Novi Sad došao Dragan Đilas. Ovaj levo na slici. Desno je gospodin iz zemunskog klana.

Tajkun Đilas je došao nešto da obeća Novosađanima.

Očekivala sam da će tajkun Đilas da obeća, da će da vrati onih 619 milona evra što je ukrao od građana Srbije dok je bio na vlasti. Ili da će da obeća da više neće da tuče žene. Ili da će da obeća da neće više da deli građane Srbije na one koje on plaća i koje je zaposlio u svojoj firmi Multikom i na ostale, krezube sendvičare.

Ali ne, on je nastavio da laže i to o mom Novom Sadu. Novi Sad je postao IT centar, ima najviše novih fabrika i investicija, novu bolnicu. Sve zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića i gradonačelniku Milošu Vučeviću.

I u pravi si Dragane. Novi Sad je bio pristojan grad. I onda si došao ti Dragane, sa svojim uposlenicima da ga uprljaš. Vrati se recimo, na Mauricijus - poručila je Biljana Pantić Pilja, član Glavnog odbora SNS-a.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Srpkinja

20.11.2021 14:40

Izrodi nemate sta da trazite u Novom Sadu. Ovo je grad patriota, postenih ljudi, koji se ne druze sa lopovima. Pamtimo mi i tvoje i Pajticevo vreme pakla.