IMAO JE BURAN PRIVATNI ŽIVOT Mrkonjić je ostavio stan bivšoj ženi i preselio se kod Bekute, a onda je sve do odlaska u bolnicu dolazio kod Daše iz SAMO JEDNOG RAZLOGA
Slika ekrana /Happy TV

Milutin Mrkonjić je preminuo posle duge borbe, srce mu nije izdržalo. Zanimljivo je da je imao veoma buran privatni živor, pre i posle veze sa Anom Bekutom. Primer aradi, stan u kojem živi ostavio svojoj bivšoj ženi Daši i već duže vreme živi kod Ane Bekute.

Njegova žena živi u njegovom stanu, u kojem je godinama živela s političarem dok su bili u srećnom braku.

Njih dvoje imaju skladan odnos, a štaviše, Mrkonjić je redovno obilazio dok se nije razboleo.

Pomagao joj u svemu, a angažovao je i ženu koja se brine o njenom zdravlju, ali i o kućnim poslovima. Posle turbulentnog perioda Daša je konačno bila srećna i zadovoljna.

Bekuta se nikada nije mešala u Mrkin i Dašin odnos.

Alo

 

Dragana Daša Mrkonjić, bivša supruga Milutina Mrkonjića završila je pravni fakultet i godinama je radila kao advokat. Kancelarija joj je bila registrovana u stanu u kojem je živela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkom je u braku provela više od trideset godina.

Političaru se danas zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a on je početkom meseca završio na kardiovaskularnoj klinici, gde mu je ugrađen pejsmejker.

Takođe, tokom avgusta imao je operaciju na srcu, a tada je za medije izjavio kako je sve dobro prošlo.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nisam imao klasičnu operaciju, reč je o novoj metodi TAVI. Nisam siguran da umem da vam objasnim šta su mi uradili, ali evo posle dva dana ja sam na nogama, sa prijateljima vreme provodim u kafani.

Podsetimo, Milutin je i početkom godine bio u bolnici Dragiša Mišović, ali su testovi tada pokazali da je negativan na kovid 19.

- Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone - izjavio je tada on.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading