ALO SAZNAJE Milutin Mrkonjić u teškom stanju!
Alo!/Masanori Jošida

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS-a i narodni poslanik te stranke, smešten je u bolnicu i u teškom je stanju, saznaje Alo iz nekoliko dobro obaveštenih izvora.

Političar je početkom meseca završio na kardiovaskularnoj klinici, gde mu je ugrađen pejsmejker, a nakon toga se za medije oglasila njegova dugogodišnja emotivna partnerka Ana Bekuta.

- Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja - rekla je pevačica, koja je dodala da nema mesta panici.

Političar je tokom avgusta imao operaciju na srcu, a tada je za medije izjavio kako je sve dobro prošlo.

- Nisam imao klasičnu operaciju, reč je o novoj metodi TAVI. Nisam siguran da umem da vam objasnim šta su mi uradili, ali evo posle dva dana ja sam na nogama, sa prijateljima vreme provodim u kafani.

Podsetimo, Milutin je i početkom godine bio u bolnici Dragiša Mišović, ali su testovi tada pokazali da je negativan na kovid 19.

- Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone - izjavio je tada on.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

Komentari (3)

Loading
Steva Nakurcov

18.11.2021 12:19

Stisni noge i izdrzi Ana Bukata

Zoran__ Beograd

18.11.2021 12:52

Sta ce sada Ana Bekuta koce he sad izdrzacati. Lako joj je bilo dok je Mrka bio sa njom.

Biljana

18.11.2021 13:45

@Zoran__ Beograd - Tačno tako mora pod hitno da se uda da dobije penzijicu a ženu koj j. Sram je bilo