BORA NOVAKOVIĆ POBEGAO OSRAMOĆEN Izigrava stručnjaka, a koristi Đilasov i Jeremićev recept za nezgodna pitanja
Alo/ Ilustracija

Tako je da današnij konferenciji za novinare ispred Spensa u Novom Sadu, predstavio sebe kao tobož velikog građevinskog I arhitektonskog eksperta, mlatio papirima u koje se izgleda samo on razume!

Nekada perjanica Pajtićeve I Đilasove Demokratske stranke za koga se vezuju brojne afere, a danas Jeremićev glavni čovek za Novi Sad, sricao je kao naučenu pesmicu ono što je pročitao u papirima o građevinskim projektima vezanim za halu Spens.

Iako ništa nije razumeo, to ga nije sprečilo da održi slavodobitan govor, a onda je usledio hladan tuš – novinari su počeli da postavljaju nezgodna pitanja.

Novaković je potom odbio da odgovara na pitanja novinara koji su ga pitali kako sada priča o Spensu koji je za vreme njegovog mandata na mestu gradonačelnika Novog Sada bio uništavan do te mere da je umalo otkazano Evropsko prvenstvo za rukometaše.

– Ne želim da odgovaram na pitanja – rekao je Novaković pritisnut nezgodnim pitanjima.

Na pitanje kako je urađen asfalt na Bulevaru Evrope, Novaković takođe nije imao odgovor.

Novaković je posramljen pobegao od novinara kada su upitali kako komentariše razbijanje prostorija SNS u Novom Sadu.

Izgleda da je Bora Novaković naučio najbolju lekciju od svog šefa Vuka Jeremića i Dragana Đilasa – kada novinari postavljaju pitanja, trbe ih izvređati ili pobeći. Demokratski nema šta.

Novaković na svom nalogu na društvenim mrežama naravno nije objavio deo sa nezgodnim novinarskim pitanjima.

Komentari (2)

Loading
stevo

17.11.2021 17:55

Na konkretna pitanja nema odgovara.To je prepoznatljiv stil opozicije

Gradimir

17.11.2021 21:35

Bora Novaković je stručnjak za laži i manipulacije. Bolje mu je da ne progovara jer čim krene da priča odmah se zbuni i ne zna gde se nalazi, a to je dokaz samo da je lažov!