HAOS U STUDIJU, ZAMALO PREKINUTA EMISIJA! Advokat Nebojša Perović i Kapetan Dragan u žestokom sukobu - OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)
Slika ekrana/HappyTV

Naime, dve suprostavljene strane su imale različito mišljenje o vraćanju vojnog roka u Srbiji, što je dovelo do žestoke diskusije. Međutim, kako bi izneo svoje argumente Kapetan Dragan je počeo da viče, što je dodatno iznerviralo advokata Nebojšu Perovića, koji je odmah podviknuo, i ućutkao protivničku stranu!

– Nemoj da ja počnem da se derem, nećemo da ličimo na divljake! Nemoj da se dereš, nisam došao ovde da ti držiš besedu! – rekao mu je advokat Nebojša Perović, nakon čega se Kapetan Dragan ućutao!

Međutim, tu nije bio kraj sukobu, već se u jednom momentu na kapetana obrušio i bivši oficir kontraobaveštajne službe Ljuban Karan.

- Nemojte meni, kapetane,  pričati o vojsci, gde ste vi završili vojsku? Vi niste završili vojne akademije i nemojte da podcenjujete vojsku!  - rekao je Karan.

- Hoćete da kažete da nisam kompetentan? Bio sam i video, vi ste to samo nazvali vojna škola. Ne moram ja da završim, video sam. – uzvratio je Kapetan Dragan.

Kako se ova rasprava završila i hoćemo li imati obavezan vojni rok ili alternativnu vojsku, pogledajte u emisiji “Ko je u pravu?” na Hepi televiziji od 22:30.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading