GDE JE SAD TONINO PICULA? Šok na sednici hrvatskog Kriznog štaba! Novinarka započela vest, a onda se pojavio ustaški grb
Printskrin

 

U danu kada Hrvat Tonino Picula soli pamet Vučiću zbog murala Mladiću, na sednici hrvatskog Kriznog štaba za borbu protiv korone, pojavio se ustaški grb!

Novinarka je započela vest:

"Stožer NDH danas je održao službenu prezentaciju kovid potvrda..."

 

 

A velika je slučajnost da im se ovo desilo baš juče dok je Picula napadao predsednika zbog nesuočavanja sa prošlošću.

Podsetimo, jedan od potpisnika saopštenja evroparlamentaraca koji su osudili predsednika Aleksandra Vučića zbog toga što navodno čuva mural Ratku Mladiću je i hrvatski evroposlanik Tonino Picula.

Predsednik Vučić odgovorio Piculi

- Picula nam zamera mural Mladiću? A on u Hrvatskoj ima desetine murala osuđenih ratnih zločinaca, imaju ulice nacističkog zločinca Mila Budaka, imaju spomenik Miru Barišiću koji je osuđeni terorista! PRE BIH UMRO NEGO BIO POTRČKO PICULE I VIOLE! - rekao je predsednik u Obrenovcu, odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska termoelektrane "Nikola Tesla".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ambrozije

13.11.2021 09:54

Taj grb sa prvim belim poljem im se pojavljuje svuda. To je kofol crno-bela varijnta gde su tamna polja postala bela. Foto negativ. Ukratko, namerno sve rade - NDH.

RS

13.11.2021 10:19

To se ne pojavljuje samo tu. Pogledajte na svim press konferencijama u Hrvatskoj su iste takve "pozadine". Tako su crvenu boju pretvorili u bijelu a bijelu u npr. plavu. To je pano iza Plenkovica, ministara... Bolestan narod. Istrazite malo, dovoljno je malo proguglati i naci cete stotine takvih "slika".

Nens

13.11.2021 10:26

Ma sta ce oni nas savetovati kad su najgori nacionalisti na svetu

Vuk

13.11.2021 10:50

Hahaha, Srbijo samo napred, a ustaša neka bude ustaša.

Vla

13.11.2021 10:50

Kakav picula, ona je obicna pula sa dva jajca na oku, zalosno je davati mu toliko popularnosti, jedan od miliarde nebitnih ljudi