MARINIKA SLAVI ORIĆA KOJI JE KLAO SRBE Veliča Praljka, a sada se još jednom obrušila na svoj NAROD!
Alo

Mariniki Tepić, uzdanici Dragana Đilasa, ne smetaju general hrvatske vojske u BiH Slobodan Praljak, Naser Orić, koji nemilosrdno klao Srbe, kao ni svi oni koji učestvuju u otimanju Kosova Srbiji.

Bestidno ih veliča i slavi, optužujući Srbiju da je počinila genocid i označavajući Srbe kao genocidan narod.

Desna ruka Dragana Đilasa je na svom Tviter nalogu objavila da je Aida privedena zbog protesta jer se u Srbiji pod Vučićem veličaju ratni zločinci.

- U ime ulice Đinđića je prelepljivao Mladićevim, pa kovao Đinđića u zvezde i digao mu spomenik. Šešeljev mali, honorarni patriota, evropejac po potrebi, veran samo mržnji - napisala je Marinika Tepić, još jednom optužujući predsednika Vučića, kao izraz nemoći jer narod Srbije ne želi nju i njenog nalogodavca Đilasa na vlasti.

Srebrenica

Ona je u saradnji sa liderom SDA Sandžaka Sulejmanom Ugljaninom i liderom LSV Nenadom Čankom potpisala rezoluciju kojom se priznaje genocid u Srebrenici. Detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Ko je Naser Orić koga veliča Marinika Tepić i televizija N1?

Naser Orić, kojeg Bošnjaci smatraju ratnim herojem, a Srbi zločincem, uhapšen je 10. juna 2015. u Bernu po poterniciji Srbije.

Orić je uhapšen na putu za Švajcarsku, gde je trebalo da prisustvuje obeležavanju 20. godišnjice zločina u Srebrenici.

Srbija je poternicu za Orićem raspisala 2014, zbog sumnje da je počinio krivično delo ratnog zločina nad srpskim stanovništvom u Srebrenici 1992.

Orića je Haški tribunal 2006. godine osudio za ratne zločine po jednoj tački optužnice na dve godine zatvora za indirektnu odgovornost za smrt sedam i mučenje 11 srpskih zarobljenika u periodu od 1992. do 1993. godine.

Nakon žalbe na presudu, Orić je 2008. proglašen nevinim, pošto je Apelaciono veće u Hagu tada zaključilo "da nema sumnje da su teški zločini počinjeni nad Srbima u Srebrenici u periodu od septembra 1992. do marta 1993, ali da "dokaz da su zločini počinjeni nije dovoljan za izricanje kazne pojedincu".

Delovanje Marinke Tepić

I dok sama Marinka Tepić sa svojim delovanjem najviše govori protiv sebe i političke opcije koju ovih dana predstavlja, u đilasovskim medijima ne prestaju analize kojima se veličaju njene sposobnosti, a u dobre strane spada sve što ide kontra interesa Srbije i srpskog naroda. 

Kako se navodi, jedan od ciljeva Marinike Tepić bio bi i priznavanje genocida u Srebrenici, što bi Marinika u ime Srbije oduševljeno uradila.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lule

10.11.2021 15:36

Izjave I komentare ove ludače više ne vredi ni komentarisati.