BRNABIĆ UOČILA Đilas je, izgleda, kampanju "od vrata do vrata" počeo u Vašingtonu
Tanjug

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke je na sastanku sa članovima u Rakovici istakla da je “i opoziciji jasno da nemaju šta da traže na predsedničkim i parlamentarnim izborima, zato će im fokus biti Beograd".

Uverena sam da ćemo, ako budemo dali svoj maksimum, pobediti ubedljivije nego ikada do sad, navela je Brnabić.


“Važno je da svi budemo svesni da neće biti lako, da opozicija u svom vlasništvu ima dnevne novine, nedeljnike, televizije, da ulažu velika finansijska sredstva u borbu protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Plasiraju laži svakodnevno i svaka je gora od prethodne”, rekla je Brnabić.

Kao primere navela pisanja u hrvatskim medijima gde se predsednik Vučić optužuje za ratne zločine ili jutrošnja vest da je predsednik Vučić sarađivao sa hrvatskim tajkunom Todorićem.

“I kad dokažemo da su lagali, oni se prave kao da se ništa nije desilo i pređu na novu laž”, istakla je i dodala da se ne sme zanemariti ni podršku stranaca koju Ðilasovci imaju.

Prema njenim rečima, ne postoji to na šta opozicija nije spremna samo da dođe na vlast.

“Ništa im nije sveto. U prilog tome govore i izjave u kojima opravdavaju dvojicu huligana koji su razvalili prostorije SNS u Novom Sadu, ili Marinike Tepić koja se hvali time da su platili kongresmene da se Vučiću zabrani ulaz u Ameriku. Vidimo da su spremni čak i Srbiji da nanesu štetu, samo ako će im to obezbediti povratak na vlast”, kazala je ona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zeljko

07.11.2021 19:13

Đilas ne sme u Srbiji da ide od vrata do vrata jer bi ga građani u najblažu ruku ignorisali, a naravno bilo bi gore od toga

stevo

07.11.2021 20:33

Vasington mu je bio baza,tamo isao po instrukcije od svojih mentora

Slobodan

07.11.2021 21:31

U Srbiji ce poljubiti vrata. To mu sleduje, jer ga necemo.

Kamenov

07.11.2021 21:48

Bice ovo ozbiljna borba a ovo ponasanje Djilasa imace svoj epilog.Gradjani nemaju poverenja u americke dobre namere.