PUNA PODRŠKA ALBANSKIM LOBISTIMA Nataša Kandić uz Đilasa i Mariniku, priželjkuje sankcije Srbiji! (FOTO)
Printskirn/N1

Američki senator Riči Tores, glavni albanski lobista u Vašingtonu i naslednik Eliota Engela, zatražio je od predsednika SAD Džoa Bajdena da uvede sankcije Srbiji!

Vest o tome su objavili mediji u vlasništvu Dragana Đilasa, a informaciju da predsednik SSP sarađuje sa albanskim lobistima potvrdila je i Marinika Tepić.

Albanski lobista Tores je jedan od potpisnika pisma upućenog Bajdenu, kojim optužuju predsednika Aleksandra Vučića za tobožnju korupciju i pritisak na medije, zbog čega poziva Bajdena da iskoristi izvršni nalog 14.033 - blokiranje imovine i zabranu ulaska u SAD osobama koje "destabilizuju Zapadni Balkan".

Natasa Kandić pružila je punu podršku albanskim lobistima, Mariniki Tepić i Draganu Đilasu! Oduševljeno lajkuje po društvenim mrežama sve što je upereno protiv Srbije.

PUNA PODRŠKA ALBANSKIM LOBISTIMA Nataša Kandić uz Đilasa i Mariniku, priželjkuje sankcije Srbiji! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Tanja

06.11.2021 19:56

Neka je bude sramota ako za istu zna. Nista drugo drugosrbijanci i ne znaju nego da blate svoju zemlju.

stevo

07.11.2021 01:20

Ovo je strasno i za svaku osudu.I ovakvi poput Djilasa sebe nazivaju Srbima...patriotama??

Tutan C Mon

07.11.2021 02:30

Zasto nisam iznenadjen? Izdajnici se ujedinjuju.

Buki

07.11.2021 07:29

Sta su oni po narodnosti kada toliko pljuju po Srbima.Mocni imaju para pa mogu da se isele iz tako lose zemlje.Da sam ja vlast oni nebi videli bela dana narocito ona baba vestica kandicka

KKK

07.11.2021 08:29

U " kolevci demokratije" , staroj Heladi , takve osobe su bile oterane u dozivotno progonstvo, sa zaplenom celokupne imovine !!!

Goran Krstić

07.11.2021 10:22

Gledano šta rade i sa kime saradjuju,pre bi u Albaniji i Hrvatskoj pobedili na izborima,nego u Srbiji!Kod nas bi mogli da dobiju samo "po dršku" i oni to dobro znaju!!!PUNA PODRŠKA ALBANSKIM LOBISTIMA Nataša Kandić uz Đilasa i Mariniku, priželjkuje sankcije Srbiji! (FOTO)