VELIKO LICEMERJE ĐILASOVIH MEDIJA I LAŽNE ELITE Šta je sledeće? Da Danilu zabrane i da živi?!
Instagram

Iako su oni nesmetano sve vreme boravili u Srbiji, na sva zvona se udaralo kako je naša vlast zla i nečovečna, iako je naša država brinula o njihovoj bezbednosti i nikome nije bio, ne daj Bože, zabranjen ulazak u Srbiju.

Istovremeno, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilu, bivša crnogorska vlast zabranila je ulazak u Crnu Goru, samo i isključivo zato što je učestvovao u litijama kojima su se branile srpske svetinje i srpska crkva u Crnoj Gori.

Kada je došlo do promene vlasti u Crnoj Gori, a upravo Zdravko Krivokapić postao premijer tako što su ga baš te litije iznedrile i dovele na vlast, ništa se, sve do juče, nije promenilo. Danilu, kao i brojnim drugim srpskim patriotama, bio je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Dakle, nova vlast nastavila je politiku progona koju je započeo predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Da li su Đilasovi mediji reagovali na to, da li su naricali i kukali kao u izmišljenim slučajevima kada je bila u pitanju porodica crnogorskog premijera? Nisu! Da li je Đilasova Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, nešto rekla o tome? Nije. A umela je bezbroj puta da crta metu na čelu tom istom Danilu, kao i ostalim članovima porodice Aleksandra Vučića.

Da li je bilo ko u našoj javnosti znao da Danila Vučića progone u Crnoj Gori zato što je učestvovao u litijama koje su odbranile i Srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod u Crnoj Gori? Pa nije niko! A zašto? Zato što se o Vučićevoj porodici sme pričati i pisati samo onda kada ih treba oblatiti, proglasiti za zlotvore, nacrtati im metu na čelu, samo im još glave nisu skinuli. Zato što se o Vučićevoj deci sme pričati samo onda kad mu se, osim starijeg sina i brata, vređaju i ponižavaju čak i ćerka i najmlađe dete.

I još nešto. Da li je bilo ko čuo Aleksandra Vučića da zbog ovoga kuka, preti, izdaje saopštenja?! Nije niko! Da li je možda Danilo Vučić pisao saopštenja i plakao po medijima? Nije! Prvo zato što ga je otac naučio da se nikada ne žali, a drugo, nažalost još bitnije, nema on pravo da se požali, kao što nije nijednom za sve ove godine koliko ga razapinju po tajkunskim medijima, još od vremena kad je bio maloletni dečak. Đilasova elita je uspela to pravo da mu oduzme. Dobro je da mu još nisu zabranili da živi. Za sada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Maks

06.11.2021 12:16

Ma ostavite decu ne mešajte ih u vaše živote, imaju pravo da žive slobodno čila god bila. Djilase uhapsite više ako je kriv umorni smo više. Narod ce odluciti koje bolji!

stevo

07.11.2021 01:19

Napadaju i optuzuju Danila djilasovci za sve i svasta.Ludilo uzelo maha.Dokle vise?'

Tijana

07.11.2021 02:14

Srbija ne nasade na podvale onih koji su dok su vladali Srbijom.