ŠAPIĆ TUŽIO AUTORE EMISIJE "DOBAR, LOŠ, ZAO" Traži odštetu od milion dinara zbog niza uvreda i kleveta
Alo

"Tužbu je sudu podneo moj advokat zbog svih neistina, kleveta i uvreda koje su oni iznosii na moj račun u proteklih godinu i po dana. To je njihov manir inače, a ja sam ih zbog toga tužio, videćemo šta će biti", rekao je Šapić za Tanjug.

Tužbenim zahtevom Šapić od Vidojkovića i Kulačina traži 1,1 milion dinara na ime nematerijalne štete za povredu časti i ugleda zbog "neprimerenih navoda" koje su u emisiji izgovorili na njegov račun.


U emisiji "Dobar, loš, zao" koja je emitovana na televiziji Nova S, tuženi su izneli niz uvređivih komentara i neistina u odnosu na Šapića, navedeno je u tužbenom zahtevu.

Od Marka Vidojkovića Šapić potražuje 750.000 dinara na ime naknade nematerijalne štete, dok od Nenada Kulačina traži 350.000 dinara.

Autori ovih emsiija poznati su u javnosti po vulgarnostima. 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Marko

04.11.2021 15:43

BRAVO ZA G SAPICA.PRAVDO AKO TE IMA ,UDRI PO BAGRI .OVO JE MOJE UMETNICKO IZRAZAVANJE .

Ruzica

04.11.2021 16:27

BRAVO SAPICU!!! Sada cemo videti kako radi nase pravosudje. Ako se radi po zakonu, svako ko drugoga vredja, laze i izmislja treba da bude zestoko kaznjen, pa da mu vise nikada ne padne napamet da udara na neciju cast i postenje. Ne radi se ovde o Sapicu, zalazem se za svakog coveka, ma bilo ko.on bio.