PREMIJER CRNE GORE Prihvatićemo svaki predlog Srbije za ambasadora u Podgorici
Foto: Tanjug

"Zašto bi vi u okruženju koje vam je blisko imali ambasadore, kada možete ostvariti dnevnu komunikaciju dolascima na jedan dan. Zašto praviti stereotipe, zašto imati ambasade koje puno koštaju, a da nemamo benefite.", rekao je Krivokapić za Tanjug.

On je tako odgovorio na pitanje Tanjuga da li će se Vladimir Božoivić vratiti u Podgoricu, odnosno da li će Želidrag Nikčević biti novi ambasadpr Podgoriuce u Beogradu.

"Mi ćemo sve učiniti da ispoštujemo zahtev Srbije koji mora biti obnovljen u delu ponovnog predlaganja istog kandidata. Znate da je vreme prošlo i da po bečkoj konvenciji mi ne možemo da još jednom uradimo nešto što je protiv te Bečke konvencije. U svakom slučaju svaki predlog Srbije ćemo podržati i naravno sa zadovoljstvbom prihvatiti" rekao je on.

On je dodao i da je za novog ambasadora Crne Gore u Beogradu predložen Želidrag Nikčević, ali da ga je taj prdlog odbo crnogorski predsednika koji odobrava imenovanja.

"Mada je Nikčević iskazao negativan odnos prema ovoj vladi, uputio nekoliko opasnih strela prema funkciji premijera, ali to ne znači da ga vlada nije podržala", rekao je Krivokapić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading