VUČIĆ ISMEJAO LAŽI OPOZICIJE Za tri dana biće da sam sa grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama!
Printscreen

Na pitanje o pismi koje mu je uputila Marinika Tepić, Vučić kaže da ga nije pročitao, a da je sigurno objavljeno u đilasovskim medijima. 

"Ona je meni uputila pismo? Pretpostavljam da ga je pre nego što ga je meni uputila, uputila ovim svojim, kao uposlenik Multikom grupe, vlasniku delimičnom Multikom grupe i svima drugima i njihovim medijima. Pretpostavljam da su oni to objavili iako ga ja nisam ni video", a na potvrdan odgovor novinarke Vučić je rekao "kako sam znao". 

VUČIĆ ISMEJAO LAŽI OPOZICIJE Za tri dana biće da sam sa grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama!

Printscreen

 

Na pitanje Pinka da prokomentariše to što Tepićeva iz S SP-a tvrdi da nadležni nisu reagovali što je neko navodno pokušao da upuca tog sindikalca EPS-a, Vučić je rekao:

"Milan Đorđević upucan?! Je l zaista neko upucao Milana Đorđevića?! Nisam čuo da je neko pokušao da ga upuca, nadležni organi moraju odmah da reaguju i to provere, osim ako nije još jedna u nizu njenih laži. Proverićemo to", kaže Vučić, a na pitanje da prokomentariše, takođe, njenu tvrdnju da postoji navodno prislušni centar u EPS-u koji je prisluškivao njegovog oca, Vučić je kazao da je iznenađen otkud to da se ona brine za njegovog oca pošto je, kako je rekao, izrekla mnogo laži o njegovoj porodici u prethodnom periodu.

VUČIĆ ISMEJAO LAŽI OPOZICIJE Za tri dana biće da sam sa grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama!

Printscreen

 


"A ona je zabrinuta za mog oca? Toliko je laži iznela o mojoj deci, mom bratu, a sada rešila da brani mog oca...? Zanimljiva priča... Pročitaću Tepićkino pismo kada budem imao vremena, pročitaću ga u avionu, siguran sam da je kvalitetno napisano. Moj posao je da reagujem na pristojan način, pošto su to uglavnom gluposti", kaže predsednik i dodaje:

"Lako je kad se radi o tuđoj koži, Pre samo nekoliko dana pokušali su da me optuže u svim regionalnim medijima, uključujući i srpske, a ponajviše u hrvatskim, da sam maltretirao neke zarobljenike. Kako se ustanovilo da nisam ni bio u Hrvatskoj od 1991. do 1995. godine ni na jednom delu Hrvatske, odjednom zaćutaše, nema sramota nas je, nema izvinite što smo lagali, nema izvinite što smo bitange lažljive koje smo mogli tako nešto da izmislimo, jer to civilizovani ljudi prosto ne rade. To se ne radi nikome. Sve je dozvoljeno u saradnji onih koji bi da sruše Srbiju, sa Šolakom, Đilasom, velikim tajkunima, kroz njihove medije, na sve načine. Više nema veze šta je istina, a šta nije, možete da ispričate šta želite. Kad prođe jedna laž, onda se ide na drugu, pa na treću, pa na petu, a vi me navedete da na svaku tu glupost moram da odgovaram, jer nemoguće je drugačije. I kad odgovorim na petu, biće šesta, sedma. Za tri dana biće da sam sa grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama, pa pošto ga nismo uhvatili, onda je Li Osfald stupio na scenu", kaže Vučić i dodaje da je njego odgovor na laži rezultati. 

"Moj odgovor su rezultati, ja nemam vremena ni da pišem pisma ni da ulazim u ratove. Mi ćemo tek odlučiti koga ćemo da kandidujemo, imamo još vremena. Ja razmišljam o mnogo stvari, ali da mi to bude preokupacija pa da zbog toga ne dođem u Glazgov, da ne razmišljam o našim ljudima, ne pada mi na pamet. Uvek morate da pobedite rezultatom. Koju god trku da izaberete, ona je laka samo za one koje gube. Svaka je teška za one koji pobeđuju, a za one koji gube je laka", završio je Vučić. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading