MUP HITNO REAGOVAO Izrečene su laži, televizija N1 raskrinkana! Potvrđene tvrdnje ministra Vulina
Printscreen/ Instagram/ MUP

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova, povodom navoda direktora Televizije N1 Igora Božića, ističe da je u poslednjih godinu dana oduzelo 69 "blinkera" i sankcionisalo isti broj lica koja su neovlašćeno u vozila ugradila ovu svetlosnu signalizaciju, što je nekoliko puta više nego prethodnih godina, kao i da je zakonom jasno definisano koje institucije i lica imaju pravo na njihovo korišćenje.

Gospodin Božić, koji bi morao da se zalaže za istinu i objektivno novinarstvo, mogao je, pre iznošenja laži vezanih za blinkere, makar da pokuša da podatake, koje smo mu evo, upravo dali, zatraži.

Možda je tako u Luksenmburgu odakle je N1, ali u Srbiji nije.

Zato i ovaj put odgovoramo na jednu u nizu izrečenih laži o MUP-u.

Podsećamo gospodina Božića i javnost da je ministar Aleksandar Vulin pre godinu dana pokrenuo akciju kontrole i sankcionisanja svih osoba koje zloupotrebljavaju blinkere na automobilima, a uputio je i službenu belešku kolegama iz Vlade Srbije, čelnicima lokalnih samouprava i direktorima javnih preduzeća, u kojoj ih je podsetio da je zakonom jasno definisano ko i pod kojim uslovima može da koristi blinkere na automobilima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

30.10.2021 17:24

Ako je N1 iz Luksemburga zasto im je dozvoljeno da rade u Srbiji, a jos da bude gore iznose razne lazi o Srbiji i narodu. Zasto je Srbija sebi tako nesto dozvolila. Oni su Luksemburska firma i odmah treba da se protera iz Srbije.