SELAKOVIĆ SAOPŠTIO Hrvati hoće da Srbima pomute pamet, da glasaju protiv sebe
Tanjug/Rade Prelic

Reč je naravno o histeričnim pokušajima jedne neuspešne političke elite da primitivnom satanizacijom Srbije i njenog predsednika prikrije činjenicu da Srbija, za razliku od njihove države, napreduje koracima od sedam milja.   

Srbija to, međutim, ne čini iz želje za takmičenjem, niti to čini da bi se građani Hrvatske osećali osujećeno, i zato je stalna potreba hrvatske „elite“ da ličnim napadima na predsednika Srbije i njegovu porodicu leči sopstvene frustracije ne samo neprimerena, već ne može doneti nikakve koristi tom društvu.

Iza svakodnevne kampanje protiv predsednika Srbije u Hrvatskoj se, međutim, osim zavisti i frustriranosti, krije i jedna opasnija i malignija namera, a to je želja da se Srbija po svaku cenu zaustavi u napredovanju, i ta kampanja je sinhronizovana sa onom koju u Srbiji pojedini domaći mediji i politički krugovi vode protiv predsednika Vučića i njegove porodice.

Uveren sam da će u predstojećem periodu, kako se bliže izbori u Srbiji, ta kampanja biti sve bizarnija, ali siguran sam i da očajnički pokušaji da se građanima naše zemlje pomuti pamet kako bi se naterali da glasaju protiv sopstvenih interesa neće uroditi plodom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading