HRABAR POTEZ Šešelj doneo važnu odluku
Foto: Dejan Briza

„Nemamo nikakve planove za koaliciju. Možda razmislimo ako nam neko ponudi za Beograd, ali na republičke izbore izlazimo sami. Tako smo uvek radili“, rekao je Šešelj u Valjevu, gde građanima deli knjige izdavaštva te stranke.

Prema njegovim rečima, postoji plan i da SRS izađe na lokalne izbore u Valjevu, ali da stranka „mora još da radi da popravi Okružni i Opštinski odbor“.

„Moramo što više mladih ljudi da dovedemo. Ovo sad što je u (valjevskom) odboru, to je uglavnom sve mojih godina, a treba nam što više mladih i na tome radimo“, kazao je Vojislav Šešelj.

Šešelj je dodao da je trenutno u akciji podele svojih knjiga po celoj Srbiji, a da je za Valjevo pripremio 2.000.

„Vidite da je narod veoma zainteresovan za te knjige. Naš je problem danas u Srbiji što onaj koji voli knjige nema para da ih kupi, a onaj koji ima para, taj ne voli knjige i nikad ih nije voleo. Da bi to promenili, mi smo odlučili da knjige delimo besplatno“, istakao je Šešelj.

Do sada je, prema njegovim rečima, u dve akcije u Beogradu podeljeno po 10.000 knjiga, a održane su i u Novom Sadu, Temerinu, Vrbasu, Inđiji, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i drugim gradovima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

29.10.2021 14:59

Seselji, ne brinite, pomocicu vam da predjete cenzus. Nisam clan ni jedne partije, ali cenim patriote.