VULIN MORAO ŽUSTRO DA REAGUJE Hrvati su sve pobrkali, sve su pomešali, Aleksandar Vučić nikada nije bio u Petrinji
EPA/Tibor Rosta

 

-  Ovo nisu više napadi. Ovo su monstruozne laži. Ja stvarno pitam Hrvate da li se stidite malo? Ovo je besmislena laž. Sve su pobrkali, sve su pomešali. Aleksandar Vučić je 1991. godine imao 21 godinu, tada je bio redovni student Pravnog i nije član političke stranke, i nije funkcioner, ne ide nigde, vredno uči u Beogradu. Prvi put ide u Hrvatsku krajem 1994. ili početkom 1995. godine i to u izbornoj kampanji za SRS, praćen svim novinarima i medijima ovog regiona. A u Petrinji nikada nije bio - rekao je večeras u Dnevniku na RTS ministra unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vulin je istakao da se znalo da će do ovakvih napada doći, pošto se Hrvatska plaši jake Srbije.

- Mi smo najavili da će se ovo dešavati. Hrvatska se plaši jake Srbije. Ovo je laž koju je lako raskrinkati. Jednostavno, nikada nije bio u Petrinji, tačka. Tada je bio jako dobar student, tačka. Hrvatska politika je toliko očajna, da su spremni na sve ne bi li povredili Aleksandar Vučića i destabilizovali Srbiju.

Ministar unutrašnjih poslova kaže da je ovo i dokaz kako Hrvatska sudi Srbima.

- Ovo je i dokaz kako se Srbima sudi. Tako dovode svedoke, ako ovaj čovek nije lud, onda je lažni svedok. I što me posebno brine, ovo će se nastaviti. Kako se izbori budu približavali, nastaviće se. Imaće i podršku domaćih medijskih tajkuna. Kako vas nije sramota. Lažete. Kako se bar malo ne postide. Aleksandar Vučić je hrabar čovek koji je navikao na napdae i na porodicu i na njega. Ovo su njima dokazi za suđenja Srbima, neko će u zatvor ići zbog ovog svedočenja - zaključio je Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MUJO

29.10.2021 07:18

Neko je lepo rekao da su hrvati najhrabriji narod,ne zbog toga što se nikoga ne boje vać zbog toga što se ničega ne stide.