NAJVEĆA USTAŠKA GLUPOST Lažni svedok napao Vučića da je tukao Hrvate i pretio im da će ih zaklati u periodu kad nije ni bio u Hrvatskoj!
EPA/MARTIN DIVISEK

Lažni svedok Dubravko Š. tvrdi da je Aleksandar Vučić (koji je 1991. godine studirao, a u politiku je ušao 1993. godine) 1991. godine tukao i pretio im da će ih zaklati! 

Ovo lažno svedočenje prenose i neki hrvatski mediji. 

- Želim reći da smo mi logoraši i zarobljenici hteli kada je Vučić dolazio u Hrvatsku dočekati ga u Glini, objasniti mu šta je radio i da smo mi ljudi, a on životinja, ali policija nam nije dozvolila -  masno je lagao Kosta P.

NAJVEĆA USTAŠKA GLUPOST Lažni svedok napao Vučića da je tukao Hrvate i pretio im da će ih zaklati u periodu kad nije ni bio u Hrvatskoj!

Foto: Printscreen Večernji list

 

 

Podsećamo, Vučić je u Glini bio tek 1995. godine, a nikako 1991. godine. U vreme o kom priča lažni svedok Vučić nije ni bio na teritoriji Banije, samim tim ni Gline. Ne postoji nijedan drugi svedok koji je uopšte video Vučića na Baniji 1991. godine, niti je ikada neko za ovih 30 godina rekao da je Vučić bio na Baniji u tom periodu.

Očigledno je ovakvo svedočenje dokaz kako se Srbima sudi u Hrvatskoj - na osnovu izmišljotina.

Zamislite samo koliko bi brzo reagovali razni "fakt čekeri" kada bi se ovakva izmišljotina pojavila u Srbiji o Zoranu Milanoviću ili Andreju Plenkoviću...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading