MINISTAR LONČAR Kompanija Meser prijatelj, omogućila stabilno i sigurno snabdevanje kiseonikom
Alo

“Srbija je, zahvaljujući našim prijateljima iz kompanije Meser, uspela ono što mnoge zemlje nisu- obezbedila je sigurno, kontinuirano i stabilno snabdevanje kiseonikom za sve bolnice, koje usled epidemije i drastično povećanih potreba, danas za lečenje najtežih bolesnika koriste dnevno, dakle za jedan dan, onoliko kiseonika koliko su pre koristile za šest, sedam meseci”.

Alo

 

Ministar Lončar je istakao I to da je kompanija Meser u toku epidemije korona virusa obavila I proširenje podstanica za snabdevanje, adaptiranje instalacija centralnog snabdevanja, odnosno instaliranje novih 17 rezervoara u bolnicama u Srbiji, čime je doprinos kompanije Meser naporima države Srbije da se korona virus stavi pod kontrolu i pobedi veoma značajan.

Alo

 

“Moram istaći da mi je kao lekaru izuzetno važno što u kompaniji Meser imamo prijatelja na kojeg možemo da računamo, u interesu naših pacijenata, građana Srbije. A kao predstavniku Vlade Republike Srbije, želim da naglasim i to da kompanija Meser danas medicinski kiseonik iz Smedereva izvozi u više od deset zemalja regiona i širom Evrope. To je uspeh čitave zemlje. Jer kada jedan Meser, kompanija velikog ugleda i renomea u Evropi, uspešno posluje u Srbiji, kada proširuje svoje kapacitete ovde, to je veoma jasan signal svim drugim kompanijama, da je Srbija stabilna zemlja, da njena ekonomija raste, da su investitori dobrodošli”, istakao je Lončar.

Komentari (0)

Loading