Otkriveno zašto Vučić nosi rolke
Foto: Tanjug/printscreen

 

Posle svih laži, neosnovanih napada i izmišljenih afera, strasti u opozicionim medijima i opozicionim redovima se ne smiruju, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje uživa veliku podršku u narodu.

Upravo ovo je razlog velike nervoze i sad već banalnih napada i komentara na račun predsednika.

Naime, na meti je sada – odevanje predsednika Vučića, tačnije rolke koje, zaista, sve češće oblači u poslednje vreme.

- U Danasu je izašao ozbiljan tekst, na celoj strani zašto Vučić nosi rolke? To je tema od velikog značaja! Angažovali  su neke analitičare i modne stručnjake! Slatko sam se smejao jutros – kaže glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević.

Za gledaoce TV Pink, kako je rekao, ekskluzivno će otkriti otkud to da predsednik – nosi rolke:

Otkriveno zašto Vučić nosi rolke

Foto: Tanjug/printscreen

 

 

- Jedan Vučićev bliski prijatelj mu je poklonio nekoliko rolki za rođendan koji je 5. marta. Kada su počeli hladniji dani, taj prijatelj, ujedno i moj drug, prebacio je Vučiću što dosad nije nijednom obukao rolke koje mu je poklonio. Vučić je tada počeo da ih nosi i to je odjednom postala nacionalna tema. 

Ističe da je ceo napad banalan i besmislen.

- Kažu kako rolkama ublažava strogi izgled. Ljudi, vi niste normalni! Pišu i da je naredio Ani Brnabić da nosi rolke, Bože sačuvaj! Oni kukavci ne znaju više čime da se bave. Neka nađu nešto konkretno, a ne rolke! Mi smo njihovom Đilasu našli tajne račune na više lokacija u svetu, našli mu milione evra! Koliko rolki može da stane u 619.688.269 evra koje je Đilas "zaradio" dok je bio na vlasti u Srbiji? – zapitao je Vučićević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Rada

26.10.2021 12:34

Svih tih 619 i ohoho miliona evra da vrati djiki deci koju ju opljackao, da kupi svakom detetu odecu , obucu i rolkicu, i jos da ostane za izgradnju decije bolnice e to bi bila prava stvar koju bi ovaj halapljivi djiki trebalo da uradi . Mozda se bog smiluje i oprosti za sve muke koje je ostavio deci i narodu . Ljigavko.

sasa

26.10.2021 14:22

Opsednuti su djilasovci Vucicem,Ne znaju vise sta bi pa im smeta i predsednikov stil oblacenja..Strasno

Uroš

26.10.2021 16:59

Opozicija i njihovi mediji nemaju pametnija posla.

Dragan

27.10.2021 03:38

Đilasu je krivo što nikada neće biti kao Vučić i bolesno je ljubomoran na njega. Suludno je govoriti o oblačenju i smešno je komentarisati uopšte to.