Janjušević: Izdržaće Danilo i Vučićeva porodica crtanje mete na čelu!
Video isečak

Krsto Janjušević je naveo da pretnje porodici Vučić neće zaustaviti SNS da napreduje i radi za svoju zemlju.

"Slike iz Priboja u koji su stigli Đilas, Marinika, Borislav ili Borko Stefanović govore najviše. 

Tajkunska mašinerija predvođena "mašinskim" mozgom, nastavlja promociju mržnje bez trunke stida i srama. Program satanizacije Danila Vučića i porodice Vučić je zapravo dijagnoza nalogodavca i sponzora.

 

Izdržaće Danilo i Vučićeva porodica crtanje mete na čelu, a neka zna banda ološka, ne plašimo se i još više ćemo po Srbiji crtati nove puteve, fabrike, škole, bolnice, za bolju budućnost Srbije, za opšte dobro - Živela Srbija!", poručio je Krsto Janjušević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
sanja

23.10.2021 22:34

Predsednik je jak čovek koji može mnogo toga da podnese i na tome mu svaka čast jer ga ni to ne sprečava da se bori za svoju zemlju i svoj narod

Danka

23.10.2021 22:53

Srpska Napredna Stranka ima razlogada se ponosi svojim rezultatima zadnjih 13 godina, veliki uspeh je posigla na svim izborima do sada kako parlamentarnim tako i na lokalnim i predsedničkim.

Мијо

24.10.2021 00:22

Пружам пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу најоштрије осуђујем овакве нападе на његову породицу и на њега и очекујем да државни органи што пре реагују и такве монструме који то раде приведу правди.