PREŠLI STE CRTU Apel opoziciji: Prestanite da ugrožavate život Vučićeve dece
Printscreen

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je, povodom današnje naslovne strane lista ''Danas'', da najoštrije osuđuje, ali i apeluje na, kako navode, sve uposlenike predsednika S SP Dragana Ðilasa, da prestanu da ugrožavaju život Vučićeve dece, a pre svega sina Danila koga svakodnevno napadaju.

''Današnja naslovna strana Ðilasovog i Šolakovog glasila je monstruozna i predstavlja već odavno pređenu granicu. Jasno je da Ðilas i njegove satrape ne biraju sredstvo do svog cilja, što je u njihovom slučaju vlast po svaku cenu, ali bedni su pokušaji da se sa Vučićem obračunavaju preko njegove dece'', navode iz beogradskog odbora SNS.


Građani, kako dodaju, znaju ko se bori za nove fabrike i radna mesta, za puteve, za veće plate i penzije.

''Znaju građani da se Aleksandar Vučić bori za Srbiju, kao što odlično znaju da se Ðilas i svi iz “Multikom stranke” bore isključivo za vlastiti džep'', navodi se u reagovanju Gradskog odbora SNS na tekst pod naslovom ''Zašto je postalo opasno reći ime Danila Vučića'', objavljen na naslovnoj strani dnevnika ''Danas''.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Snežana

22.10.2021 19:34

Svaki čovek štiti svoju porodicu i logično je da i predsednik štiti svoju. On je čovek i ničiju decu ne dira kao ološi opozicioni koji napadaju njegovu decu. Naravno da će da ih pobedi, ogromna većina naroda narod je uz njega.

Миомир

22.10.2021 19:43

Па то су бре најобичнији прљави бедници и жутокљунцу, који изазивају, провоцирају и блате све оне који немисле као они. Незнају шта ће више, јако су нервозни, народ неће ни да чује за њих и сада су сви у небулози, прави зомбији. Пропали су скроз, насилници, невреде ништа и то су вечити губитници. Србија побеђује и живела наша најлепша СРБИЈА.

Ruzica

22.10.2021 19:57

Nemojte apelovati. Jagnje se sa vukom ne moze boriti. Ispitajte vi gde su njihova deca, u kakvim vilama zive, u kakve skole idu i od cijih para. Samo tako cete im pokazati da su oni kukavice, jer ce odmah zakukati, a vi cete im pokazati da borba moze biti , ne ravnopravna, nego opasnija, jer Vuciceva deca zive u svojoj zemlji, skoluju se u svonoj zemlji kao i sva ostala deca i to sa parama koje njihovi roditelji zaradjuju svojim radom, a ne pokradenim parama koje su pokrali roditelji dece sto su u inostranstvu. Samo cete im tako pokazati snagu i moc u borbi protiv takvih lopova.

Gojko

22.10.2021 23:11

Zaslepljeni mržnjom, pa im ni deca nisu svetinje, to im je jedino i ostalo da kevću jer ih Vučić ubedljivo pobeđuje.