VLADAN JEREMIĆ OSUDIO VANDALSKI UPAD DVERI NA SEDNICU SKUPŠTINE GO ZVEZDARA Sramotni pokret pokazao je na koji način bi zastupao građane! (FOTO)
Alo

Prenosimo vam njegovo saopštenje:

"Izražavam duboku zabrinutost i ogorčenost zbog bahatog i nasilnog upada članova Dveri na sednicu Skupštine GO Zvezdara. Govorom mržnje, posebno prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Dveri su još jednom pokazale da nemaju nikakve ideje, planove, ni programe da ponude, niti znaju šta je odgovorno vođenje opštinske uprave.

Odbornici su raspravljali o izgrađenim parkovima, ulicama, komunalnim i infrastrukturnim projektima, novogodišnjim paketićima za decu iz socijalno ugroženih porodica i svim onim čime sa ponosom mogu da izađu pred građane Zvezdare i Beograda.

Prekidajući sednicu, brutalno vređajući prisutne odbornike i funkcionere opštine, sramotni pokret Dveri pokazao je na koji način bi zastupao građane i kako bi se rušilački odnosio prema institucijama, dok je vladavina prava za njih očigledno nepoznat termin. Zahvaljujući pribranosti prisutnih legalno izabranih predstavnika građana, sprečena je eskalacija bahatog ponašanja dela tzv. opozicije.

Najoštrije osuđujem kršenje javnog reda i mira, kao i neosnovane laži i govor mržnje koji su sve učestaliji i nasilniji od strane dela opozicije, poznate po čupanju saobraćajnih znakova, vređanju žena, pretnjama motornim testerama, itd. Iskreno verujem da najveći broj građana Zvezdare i Srbije želi nastavak politike prosperiteta, a na predstojećim izborima potvrdiće rezultate rada Srpske napredne stranke koju predvodi Aleksandar Vučić.

Opoziciji poručujem da se zapitaju zašto su odavno izgubili poverenje građana i zašto danas čine sramotni deo političke istorije moderne Srbije."

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading