Vučić: Ja sam za obaveznu vakcinaciju! Pogledajte samo šta rade, stavljaju Pavlovićevu mast u nos... (VIDEO)
Foto: Tanjug/printscreen

Kako navodi predsednik Srbije jedini spas od korone jesu vakcine i on bi lično bio za obaveznu vakcinaciju, ali to nije moguće zbog Ustava Srbije.

- Zalagao bih se da nije Ustava Srbije, za apsolutno obaveznu vakcinaciju, ali zbog Ustava to ne možemo da uradimo - naglasio je Vučić.

Vučić je na pitanje kako komentariše optužbe Boška Obradovića da se zalaže za obaveznu vakcinaciju istakao da je to tačno i da su priče kojima se opravdava stav protiv vakcine apsolutno sulude.

- Gledam te sulude priče protiv vakcina. Ljudi čekaju u kućama da preleže ili umru od korone. Stavljaju Pavlovićevu mast u nos i misle da ih to štiti od korone. Tim ljudima je potrebna pomoć. Za mnogo sam snažnije mere, ali me Ustav ograničava. To je moja poruka i Bošku Obradoviću - kaže predsednik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
JadrankaP

22.10.2021 23:50

Žalosno je što u današnje vreme ljude treba moliti da prime vakcinu da bi sami sebe zaštitili od virusa.

Manipulant

24.10.2021 09:58

Jel zabranjeno mazati nos pavlovićevom?

Balkan

29.10.2021 13:01

Drago mi je da je gospodin Vucic za obaveznu vakcinaciju, pa zasto to ne uradi, ima Zakon o sprecavanju sirenja zaraznih bolesti koji je u skladu sa Ustavom, odluku o primeni donosi Ministar zdravlja, a moze i gospodin Vucic, taj zakon se pominjano od strane nekih strucnjaka kada je pocela vakcinacija, ali izgleda da to nije odgovarala a sada kada idu izbori jos manje odgovara, tako da nije lepo da gospodin Vucic sada prica o tome a nije pricao na pocetku losa procena za poene po ovom pitanju. A znam da necete objaviti jer ne ide u korist i planove gospodina Vucica. Ziveli