VUČIĆ SREĆAN Hoćemo da Srbija "trči" napred!
Alo

"Mi smo uradili više od 350 kilometara autoputeva, trenutno gradimo 370 kilometara i još 300 km je u pripremi. To je mnogo više nego što smo imali kilometara autoputa - oko 650 kilometara. Pogledajte samo šta je sve Srbija gradila u prethodniih nekoliko godina", istakao je Vučić.

Predsednik, koji je noćne radove na Moravskom koridoru obišao zajedno sa ambasadorom SAD Entonijem Godfrijem, poručio je da očekuje da deonica od Pojata do Kruševca bude zavrsena do marta.

Naglasio je da će puno značiti kada od Boeograda do Kruševca bude moglo da se dođe autoputem, kao i da će to privući nove investitore, posebno u Trstenik i Kruševac, kao i u okolne gradove i mesta.

VUČIĆ SREĆAN Hoćemo da Srbija

Printscreen

 

Vučić je rekao da je ponosan što je na tom gradilištu i zahvalio američkim i turskim prijateljima iz konzorcijuma Behtel - Enka.

Kazao je da samo na toj deonici od Pojata do Kruševca radi 2. 700 ljudi i ima 950 mašina, da se radi i noću, u više smena, prkos svim teškoćama kao što je korona.

Predsednik je napomenuo da tu ima i bezbroj drugih problema, pošto su poskupeli građevinski materijali zbog skoka cene energenata, ali da imamo i probleme sa našim kamenolomima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

22.10.2021 09:37

Srbija ima svoj cilj i ide ka njemu!

Anastasija

22.10.2021 09:38

Srbija sigurnim koracima gazi ka boljoj i stabilnijoj budućnosti.