ZORAN ĐORĐEVIĆ: SNS je istrajna i odlučna u borbi za slobodnu, nezavisnu i prosperitetnu Srbiju!
Public

Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se povodom 13 godina od osnivanja Srpske napredne stranke. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Više od decenije SNS je istrajna i odlučna u borbi za bolju, napredniju i uspešniju Srbiju. Predvođeni našim predsednikom, Aleksandrom Vučićem, čiju mudru i odgovornu, državničku i vizionarsku politiku sledimo i sprovodimo u dela - trudimo se, poštujući i pamteći našu slavnu prošlost - da za sve građane Srbije obezbedimo bogatiju i spokojniju budućnost, u kojoj će naše generacije koje dolaze pamtiti po onome šta smo i koliko smo za Srbiju uradili, kakve smo rezultate postigli, šta im u nasleđe ostavljamo, ne vodeći računa, niti mereći koliko smo truda, napora i ličnih odricanja i žrtava uložili u to da naši potomci sutra žive u slobodnoj, nezavisnoj i prosperitetnoj državi.

- Naša uporna borba za tu i takvu, i sadašnju i buduću Srbiju, motivisana je i vođena time da je naša lepa i voljena zemlja, da su njeni državni i nacionalni interesi, jedino što je važno, što je trajna i neprolazna vrednost, da je to onaj cilj kome je nužno podrediti sve lično i pojedinačno, ali i time da je naša patriotska dužnost da učinimo sve što umemo, možemo, znamo i smemo da svakodnevno, na svim poljima, u svim segmentima društvenog života, napredujemo, i kao država i kao društvo - bez obzira na usputne teškoće, probleme i nasleđene otežavajuće okolnosti i faktore.

- To i činimo, evo - već trinaest godina. Činili smo to i kao opozicija, činimo i sada, od kako smo voljom građana i njihovim poverenjem u politike koje kreira i personifikuje predsednik Aleksandar Vučić,  preuzeli odgovornost za sadašnjost i budućnost Srbije.

- Siguran sam da će vreme koje dolazi potvrditi naše rezultate, jer građani Srbije znaju i vide ko se za njih i njihovo dobro iskreno i predano bori i zalaže, a što se SNS tiče - za nas predaja nikad nije bila, niti će biti, opcija - jer naša snaga je naša ljubav i briga za Srbiju, a pred snagom inspirisanom iskrenim patriotizmom, inspirisanom spremnošću na ličnu žrtvu i napor svake vrste, nema nerešivih problema niti teškoća koje se ne mogu nadvladati i pobediti. Živela Srbija! - rekao je Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading