Vučević: Ne smemo stati, nema predaha u borbi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem idemo dalje putem uspeha!
Foto: Printscreen

U ovih 13 godina Srbiji smo predstavili sve ono što našu stranku čini velikom - i snove o veličini, i želje za primenama, i nadanja o jednoj boljoj i snažnijoj zemlji, slobodnoj i bogatoj, istakao je potpredsednik SNS Miloš Vučević.

- Dodali smo na to svakodnevni pregalački rad, tvrdoglavo neodustajanje od ciljeva, nepristajanje na trule kompromise i žestoke političke borbe koje su sve krunisane pobedama. Najteži izazovi tek dolaze, jer najteže je odbraniti osvojeno - slobodu i nezavisnost naše otadžbine, ekonomski prosperitet i mir i stabilnost, koje smo izborili za svakog građanina. Zato ne smemo stati, nema pauza, nema predaha u borbi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, idemo dalje putem uspeha i dizanja naše voljene Srbije na još veći nivo. Puno posla je još pred nama, proslavimo zato danas ovaj naš divni jubilej, a od sutra ćemo opet "zasukati rukave" i sa novom snagom nastaviti. Ponosim se što sam deo ove familije!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sone

21.10.2021 12:51

Samo napred imate punu podrsku gradjana!

Julija

21.10.2021 19:53

Aleksandar Vucic je jedini covek koji radi u interesu svih gradjana i uvek ce imati veliku podrsku naroda. Samo napred, zajedno mozemo sve!