NOVI NAPAD NA DANILA VUČIĆA Premijerka Ana Brnabić hitno reagovala, pa žestoko oplela po Đilasu
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

- Ja mislim da, kao "nezavisni" i "objektivni" zahtevate: ne samo da se provere finansije Danila Vučića, već da Poreska uprava proveri sve ostale koji su zaposleni za platu od 500 evra. Treba ih zatrpati predmetima da nikada ne stignu da provere gazda Đilasa i njegovih 619 miliona evra - napisala je na Tviteru Ana Brnabić.

 

 

Podsećamo, sin predsednika Srbije Danilo Vučić redovna je meta napada opozicije i opozicionih novinara.

- Naravno da me to boli i oni znaju da sam vezan za porodicu, zato udaraju. U kampanji protiv njih za pet godina nema naslovnih strana kao protiv mene za dva dana.Ne tražim da mene maze i paze, lažite, ja ću odgovoriti, ali ostavite mi decu i porodicu na miru - poručio je svojevremeno Aleksandar Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Lolic

20.10.2021 19:09

Dokle vise o parama i porodicnim uvredama, sve je u redu kad se boris za vlast ali ajte malo o planovima za ovaj narod mozda neki glas i osvojite!

Persa

20.10.2021 19:35

Ama ostavite to dete na miru dosadni ste vise samo pljujete na druge a vidite sta vi radite Niko vam nedira porodice pa nemojte ni vi tudje sram vas bilo neznam ni kako bih vas nazvala dosadili ste I bought I narodu kada nemate nesto pametno da kazete bar cutiteeee

Ivona

20.10.2021 20:34

Uspešna i jaka Srbija im smeta,pa ne znaju na koji način vise da dodju do izražaja.Bednici.

Мијо

20.10.2021 21:58

Најоштрије осуђујем нападе на председниковог сина. Очекујем да државни органи што пре реагују и такве особе које тако нешто раде приведу правди.

sasa

21.10.2021 07:52

Samo se pitam,dokle ide ta mrznja i zloba kvazi elite iz opozicije??