LICEMERI SA N1 I LISTA DANAS Vučić im očitao lekciju, dok njihov Đilas isteruje i vređa novinare (VIDEO)
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Mediji koji rade za domaće tajkune, strane interese i deo opozicije pod kontrolom Dragana Đilasa neprestano plaču što predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne želi da gostuje na N1.

Za N1 i list Danas to je ogroman problem, a zaposleni u oba medija žive u lažnom ubeđenju kako bi baš oni preslišali predsednika Srbije, svojim navodno teškim pitanjima.

Istina je sasvim drugačija, Vučić bi i te kako umeo da im odgovori kao što to vešto radi svaki put kada mu na konferencijama za medije postave pitanje ili pokušaju da ga isprovociraju.

Na kraju krajeva, ne postoji nikakva obaveza, niti zakon, po kome bi  predsednik Srbije bio dužan da se odazove gostovanju na televiziji N1.

Po čemu su oni uostalom uopšte posebni, osim što sami za sebe tvrde da su nezavisni, a ističu se jedino po izrazitim antisrpskim stavovima i predanom radu protiv interesa Srbije i srpskog naroda širom regiona, dok istovremeno potpaljuju nacionalizam naroda koji žive u okruženju.

No, radnici ovih medija i dalje obmanjuju javnost kako na njihova pitanja niko ne sme da odgovori.

Interesantno, na televiziji N1 i u listu Danas nikada se nisu zapitali kako je to jedan od njihovih političkih gazda Dragan Đilas vređajući izbacivao novinare sa svojih konferencija samo zato što mu se nisu sviđala pitanja koja je dobijao.

Dupli standardi? - Standardno za N1 i Danas. Važno je samo ko je "njihov", a ko nije.

 

 

Komentari (3)

Loading
Мијо

20.10.2021 21:56

Шта друго опозиција зна да ради сем да лаже они како зину они слажу.

sasa

21.10.2021 07:39

N1,Danas,Nova danima pljuju i blate Vucica i takvim ponasanjem zapravo govore sve o sebi

raca

21.10.2021 07:53

N1 ne gledam jer nemam šta ni da vidim i pametno čujem , nazovi novine ne čitam jer biram gde svoj novac trošim