POTVRDA DA POLITIKA ALEKSANDRA VUČIĆA UŽIVA POVERENJE GRAĐANA SNS osvojio 71.44 odsto glasova na izborima u Mionici
SNS

Za listu "Aleksandar Vučić - za decu Mionice" glasalo je 71.44 odsto građana Mionice od više od 70 odsto birača koji su izašli na izbore.

Predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić je izneo da je u Mionici ostvaren bolji rezultat nego pre 4 godine za 6.5 procentnih poena kao i da je ostvareno i više apsolutnih glasova nego na prethodnim lokalnim izborima.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković zahvalio se Mioničanima što su u velikom broju izašli na izbore i što su još jednom potvrdili da imaju ogromno poverenje u politiku Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

- Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i Srpska napredna stranka su stub Srbije, stub uspešne i bogate Mionice. Građani Mionice znaju da samo SNS ima snagu da nastavi sa politikom progresa, politikom razvoja. Da gradi puteve, mostove, pruge. Otvara fabrike. Obezbeđuje nova radna mesta. Gradi bolju i sigurnu budućnost. I zato je pobeda liste "Aleksandar Vučić - za decu Mionice" bila ubedljiva, ubedljivija nego ikad, A mi već sutra nastavljamo da razvijamo uspešnu i bogatu Mionicu - rekao je Janković.

On je podsetio da Mionica samo ove godine, zahvaljujući podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, investira preko 1,5 milijardi dinara u razvoj svih sela, varoši Mionica i Banje Vrujci.

- Asfaltirali smo više od 50 kilometara puteva. Gradimo više od 19 kilometara kanalizacije i dva prečistača otpadnih voda. Rekonstruišemo škole, gradimo Kuću Kolubarske bitke. Gradimo novi park uz reku Ribnicu i rekonstruišemo park u centru Mionice. Gradimo novu industrijsku zonu, planiramo otvaranje novih fabrika i proširenje postojećih. I to je samo deo projekata koje radimo. Pred nama su novi projekti, i zato su Mioničani dali ogromnu podršku Srpskoj naprednoj stranci - rekao je Janković.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Markoni

18.10.2021 08:49

Ima apsolutnu podrsku svog naroda svuda . To je vec dokazano,ne znam zasto su mislili da moze drugacije.

Ana

18.10.2021 09:58

SNS ima punu podrsku gradjan jer su to i zasluzili!

Milena

18.10.2021 10:27

Ovo se zove poverenje gradjana! Ništa neočekivano! Bravo!

Jovana

18.10.2021 11:25

Narod će uvek podržati ono što valja.

Olja

18.10.2021 13:23

Neminovno je da Srbija ide napred! Gradjani to prepoznaju i podržavaju!

Jana

19.10.2021 08:19

Ja sam iz Mionice i narod je podrzao rad i rezultat i zaista je iskrena podrska Vucicu.