VUČIĆ JE VRATIO VERU U PRAVDU I POŠTENJE Predsednik Srbije dobio novo priznanje!
Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je stekao zvanje Počasni građanin Rekovca, a Povelju je u njegovo ime, na današnjoj svečanoj sednici Skupštine opštine Rekovac, održanoj povodom Dana oslobođenja od fašizma u Drugom sevtskom ratu, primio Milorad Veljović, savetnik predsednika za bezbednost.

Predsednku Vučiću zvanje je dodeljeno „za ogroman doprinos razvoju Levča i države Srbije“.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vratio je veru u pravdu i poštenje. Pokazao je da nije uzalud biti radan i vredan, već da se rad, trud i znanje uvek isplate. Poštovanje zakona mu je uvek na prvom mestu, a interes naroda iznad svega. Naučio nas je da u životu nema nedostižnih ciljeva, ako se marljivo i vredno radi i ako veruješ u svoj rad. Snove o boljoj budućnosti pretvorio je u realnost – rekao je na sednici Aleksandar Đorđević, predsednik opštine Rekovac.

On je dodao da je predsednik Vučić vratio međunarodni ugled Srbiji i da je danas naša zemlja poštovana svuda u svetu. On je podsetio da je prilikom posete Rekovcu, 21. jula, predsednik obećao mnoge infratsrukturne projekte, od kojih je asfaltiranje 12 kilometara državnih i lokalnih puteva u toku. Očekuje nas rekonstrukcija Doma zdravlja i vodovodne mreže kroz Rekovac.

Na sednici su dodeljene diplome opštine Rekovac doktorima iz rekovačke opštine, Snežani Stojanović, doktoru Ivanu Anđeliću, Jovani-Brašić Stojanović, kao i Miroslavu Kneževiću iz Beograda zbog značajnog sponzorstva Sabora „Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“ i za donaciju prilikom adaptacije školskih objekata.

Plakete opštine Rekovac dodeljene su doktorki Vesni Nikolić i Ženskom fudbalskom klubu „Levač“ iz Rekovca, koji je na kraju se ove sezone plasirao u Prvu ligu i time postigao istorijski uspeh kada je reč o sportu u ovoj opštini.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zeljko

17.10.2021 18:49

Srbija je danas ekonomski i politički stabilna zemlja a naravno i pravna i pravedna zemlja zbog Vučića i SNS.

Мијо

17.10.2021 20:30

Ово признање је Вучић заслужио својим великим радом и трудом и честитам му на овом великом одликовању и желим му још пуно одликовања у животу. Он је прави председник наше земље и заслужио је ово.

sasa

18.10.2021 07:39

Napredak Srbije je danas hvala Bogu vidljiv na svim poljima i u svakom pogledu

Petar

18.10.2021 09:14

Vučić je svoj rad i sve svoje sposobnosti usmerio na svoj narod i državu koju vodi tako da smo mi na dobrom putu da postanemo još bolja, jača i stabilnija država.

Lazar

18.10.2021 09:29

Ulaže se podjednako u celu Srbiju! Još ovakvih priznanja treba da dobije!

Daca

18.10.2021 09:39

Od kad je Vučic na vlasti Srbija je postala stabilna zemlja!