STUPAR TONE SVE DUBLJE Đilasov novinar moli Boga da stranci sruše Vučića!

 

Američka ambasada u Beogradu danas nije mogla da potvrdi navode medija da će Kristofer Hil biti imenovan za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Srbiji, saopštivši da sadašnji ambasador Entoni Godfri ostaje fokusiran na svoju dužnost.

Naznaka da Godrijevo mesto preuzima Hil bila je dovoljna da u svom tvitu Stupar ocrni i Vučića i Godfrija.

"Umesto ovog Amera što obožava roštilj i hvali AV-a novi ambasador USA u Bg biće Kristofer Hil. Rekao bih da je to jako dobra i vrlo važna vest. Ne znam kako to vidi Vučić, ali mislim da ono što je realno očekivati iz USA a i NEM dosta zaj....no.", napisao je Stupar.

Znajući kakav je stav Bajdena po pitanju Kosova, ali i da mu je Hil blizak prijatelj i saradnik, jasno je kojem scenariju se Stupar nada.

Ovo nije prvi put da novinar blizak opoziciji otvoreno priželjkuje rušenje Aleksandra Vučića sa čela države.

O kakvoj se osobi radi govori i činjenica da je Stupar više puta govorio kako bi da je opozicija išao po stranim ambasadama i tamo nudio dogovor kojim bi predao Srbiju na tacni strancima. Takođe, poznat je i po izjavi da je Dragan Bjeloglić premalo tukao Predraga Gagu Antonijevića.

 

 

Komentari (5)

Loading
Душка

14.10.2021 09:18

Где се изгубила част,поштење и достојанство???Некад се глава губила за ове вредности.Данас је изгледа негде пукла цев од канализације па су се фекалије излиле,јако смрде и треба то под хитно очистити!!!

Zoka

14.10.2021 09:22

Bogu hvala pa se ovaj nista ne pita. A ni slicni njemu. Sve bi prodali zarad sopstvene koristi. Tuga

Zoran

14.10.2021 09:53

Umesto da ih raduje uspeh svoje zemlje oni očajnički priželjkuju da im stranci vode zemlju i odlučuju umesto nas.

Gordana

14.10.2021 09:55

Srece te narod ne zanima sta kazu ovi Djilasovci.