CRNA VRANA Đilasovski novinar Slobodan Stupar otkrio svoje vlažne snove: Stari sladostrasnik se nada da će Zapad srušiti Vučića, pa makar sva Srbija propala
Printscreen

Novinar Slobodan Stupar kao ptica zloslutnica, živi u nadi da će glavna državna i nacionalna pitanja srušiti Vučića, bez obzira što  bi ostvarenje Stuparovih vlažnih snova srušilo srpski narod i našu državu.

Stupar svesrdno navija i naslađuje se: Za Vučića dolazi gadno vreme, zapad će tražiti da se odrekne Kosova i Republike Srpske.

O kakvom se ljudskom i moralnom smeću radi govori i činjenica da Stupar više puta govorio kako bi da je opozicija išao po stranim ambasadama i tamo nudio dogovor kojim bi predao Srbiju na tacni strancima. Takođe, poznat je i po izjavi da je Dragan Bjeloglić premalo tukao Predraga Gagu Antonijevića.

Ništa novo za polusvet koji živi u umišljenosti da je nekakva elita u Srbiji, a zapravo su krpe koje zarad malo svog interesa čekaju da ih stranci upotrebe kako bi sladostrasno radili protiv sopstvenog naroda. 

CRNA VRANA Đilasovski novinar Slobodan Stupar otkrio svoje vlažne snove: Stari sladostrasnik se nada da će Zapad srušiti Vučića, pa makar sva Srbija propala

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Zoran

28.08.2021 10:10

KAKAV ČOVEK KOJE ZLO DALI SE POSTIDI PRED SVOJOM DECO .

Gaga

28.08.2021 10:53

Ko je ova budaletina, vidi se da do podne mrzi sebe a od podne čitav svet.

Мијо

28.08.2021 11:33

Шта паметно може да изјави било ко из опозиције. Ђилас у својој опозицији има све људе који су из криминалне структуре. Вучића неће нико никада срушити док има подршку свих нас грађана Србије. То је једини председник који ради у интересу свог народа а не против свог народа као што је то радила опозиција.

Боро

28.08.2021 12:42

За 50€ Ступар ће да прича и против рођене мајке.

Ivana

28.08.2021 22:02

Zaista prete Aleksandru Vučiću jer su mu skroz približili, a njega imamo samo koji može da radi i gradi Srbiju. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala Vučiću na svemu.

stevo

29.08.2021 00:40

Cilj djilasovaca je da po svaku cenu dodju na vlast.samo sto im taj scenario nece proci

Pero

16.11.2021 20:56

Kakav je ovo buzdovan video sam kad je bio gost kod N.Miljković komentarišući "Trampov" tvit hvaleći se da poznaje sve okruženje Trampa kao i novinare.Tvit je govorio sve najgore o AV a ovaj nesretnik sve potvrđivao.Na njegovu žalost sutra je objavljeno da je u pitanju lažni profil no nebi izvinjenja.