BEDNICI Đilasovi i strani plaćenički mediji Srbe na Kosovu nazivaju švercerima, slave Kurtija i akciju albanskih terorista
Printscreen

Albanski teroristi iz Prištine predvođeni premijerom privremenih institucija Aljbinom Kurtijem dobili su očekivanu podršku iz srca Begrada.

Niz medija, mahom pod kontrolom Dragana Đilasa ili stranaca, preneo je informacije da tzv. kosovska policija hapsi švercere na Kosovu.

Tako je srpski narod koji goloruk stoji naspram naoružanih albanskih hordi nazvan švercerima od strane sopstvenih sunarodnika koji su se prodali za pare tajkunima i strancima.

U bezumlju prema sopstvenom narodu koji strada na Kosovu i vređanju istog, prednjači naravno Đilasov tabloid, odnosno đilasoid Nova.

Nova je u propagandom tekstu otvoreno stala na stranu Kurtija i njegovih naoružanih formacija. Tako je navodno prikazano kako kamere sa albanske strane vide "sukob" na severu Kosova i Metohije čime se relativizuje činjenica da su Srbi napadnuti od strane krvoločnih hordi Prištine. Srbe su predstavili kao nasilnike i švercere koji su napali "nejake" albanske policajce.

Sramotno i jadno, ali još jednom se nažalost pokazalo, da najveće ustaše, ipak žive i rade u Beogradu.

Printscreen

 

 

Komentari (1)

Loading
Maja

13.10.2021 22:21

Sramno od strane Djilasovca, mada od strane njih nisam ocekivala drugacije.