HRVATSKI MEDIJI SRAMNO UDARILI NA VUČIĆA Smeta im jaka Srbija i prijateljstvo sa Rusijom: "Tito se okreće u grobu, stigao i Lavrov! Iza skupa kriju se dva velika cilja"
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

Brojne delegacije stranih zemalja su doputovale u Srbiju kako bi prisustvovale skupu obeležavanja 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja na Beogradskom sajmu.

Predsednik Vučić održao je niz bilateralnih sastanaka sa učesnicima sastanka povodom godišnjice Pokreta nesvrstanih, a to je opasno zasmetalo Hrvatima, pa je opet postao glavna tema njihovih medija.

Naime, na hrvatskom sajtu Jutarnji.hr osvanuo je članak sa naslovom "TITO SE OKREĆE U GROBU Vučić u Beogradu ugostio "Nesvrstane", stigao i Lavrov: Iza skupa kriju se dva velika cilja".

U tekstu je istaknuto da je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, očigledno glavni gost predsednika Aleksandra Vučića, što evidentno smeta hrvatskim medijima. 

Izražena ljubomora zbog prijateljskih odnosa sa Rusijom i predsednikom Vladimirom Putinom se više ne može sakriti, pa su počeli da osmišljavaju razne teorije zavere kako bi prikrili svoj bes i sujetu.

Očigledno da je ekonomski i vojno jaka Srbija trn u oku mnogima, pa se ujedinjuju u napadima na našu zemlju i predsednika Vučića.

Srbija je pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića pokazala da je apsolutni lider u regionu i da je ekonomski naprednija.

Zato se otvorena kampanja nastavlja i danas, a negativne poruke upućene na račun samita koji se trenutno održava u Beogradu je samo izraz nemoći.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Fane

12.10.2021 07:36

Ekonomski i vojno jaka Srbija trn u oku Hrvatima.

Rada

12.10.2021 15:32

Srbija je uvek bila oaza mira, slobode i postovanja svih naroda sveta a vi, ostacete uvek isti , sluge stranim gazdama i gospodarima.