ŠOK, ĐILAS PREKRSTIO STRANKU Kupio partiju od kontroverznog kozara za 50.000 evra, nije nikako mogao da skupi potpise
TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

Spekulacije da je žuti tajkun Dragan Đilas kupio Zelenu ekološku partiju od kontroverznog kozara iz Batrovaca kod Šida Dejana Bulatovića sada su i zvanično potvrđene!

U početku se mislilo da je Bulatović besplatno ustupio Zelenu ekološku partiju Đilasu da bi postao potpredsednik u novoprekrštenoj partiji koju je Đilas nazvao Stranke slobode i pravde, iako se u toj partiji govorkalo da je Bulatović prodao tu partiju Đilasu za debele pare, prenosi portal Prst.

Osnivači i članovi Zelene ekološke partije iz Novog Pazara negodovali su zbog toga što Bulatović „poklanja“ tu partiju žutom tajkunu Đilasu, jer Đilas nikako nije mogao da skupi 10.000 neophodnih osnivača za svoju partiju.

Međutim, sada je isplivala prava istina o tome kako je Đilas za 50.000 evra zapravo kupio Zelenu ekološku partiju od Dejana Bulatovića.

Naime, jedna od Đilasovih kompanija je „pozajmila“ 50.000 evra poljoprivrednom gazdinstvu Dejana Bulatovića, koji nikada nije vratio Đilasu te pare.

Kristalno je jasno da se i nije radilo o nekakvoj pozajmici, nego o plaćanju cene za kupovinu Zelene ekološke partije koju je Đilas odmah posle kupovine prekrstio u Stranku slobode i pravde.

Očigledno je da Dragan Đilas misli da je sve na prodaju i da on  može baš sve u Srbiji da kupi…

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zeljko

10.10.2021 16:42

Pa to nije ništa novo, on je kupio i sve one stranke koje su bile u Savezu za Srbiju, a kupio je i stranku od Tepićeve i prekrstio u Stranku Slobode i Pravde.