VUČEVIĆ: Cilj predsednika Vučića je bogatija Srbija, država srećnih građana, ponosna i uvažavana u svim centrima moći
Instagram

"Aleksandar Vučić je sve uložio u budućnost Srbije - ideje, pamet, hrabrost .. celog sebe. Pokazao je da ako nešto zaista želite, ako imate hrabrosti da u to sve ulozite, da onda svaki cilj može biti dostižan", naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu.

- A njegov cilj je bogatija i poštovanija Srbija, država sretnih građana, ponosna i uvažavana u svim centrima moći. Za to je naš predsednik Vučić spreman da podnese svaku žrtvu, pa i one najgore, najsramnije i najbrutalnije laži, pretnje, spletke kojima su izloženi njegovi najmiliji, članovi njegove porodice, majka, deca, brat Andrej. Većina ljudi ne može ni da zamisli koliko hrabrosti poseduje naš predsednik Aleksandar Vučić. I on takav nikada neće odustati od borbe za Srbiju. Za njega nema nazad. To nazad je rezervisano za one koji su se izvinjavali, mahali belom zastavom, potpisivali razne paktove, za one koji su krali od naroda i razarali Srbiju. Taj ološ će uvek biti iza nas, i to neće promeniti otrovni jezici njihovih plaćeničkih medija, udvorica, krtica, tajkuna, špijuna .. i čitave mreže ispletene sa ciljem da se destabilizuje Srbija i nasilno dođe na vlast. Džaba im sve. Mi idemo napred, još brže, i u još bolju Srbiju! Jer nas vodi najbolji!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Julija

09.10.2021 09:52

Aleksandar Vucic je covek koji je ovu zemlju podigao iz pepela, napravio je jaku i stabilnu drzavi, a sve to zahvaljujuci odgovornom radu i dobroj politici.

Ана

09.10.2021 10:03

Srbija je danas zemlja koju poštuju, i cene u svetu, ekonomski stabilnija i jača, infrastrukturno uređenija , otvorena za investitore , a samim tim i građani su zadovoljniji i srećniji!

Joka

09.10.2021 11:54

Predsednik je vec mnogo puta pokazao da su mu na prvom mestu interesi nasih gradjana!

Ivana

09.10.2021 18:44

Cilj predsednika Vučića je da od Srbije napravi jaku i razvijaenu državu.Srbija se danas cela razvija i gardi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

Мијо

09.10.2021 21:57

Имамо најодговорнијег и најспособнијег председника који свој посао обавља одговорно и поносан сам на њега и његов успех који из дана у дан постиже за нашу земљу.Александар Вучић треба да буде доживотни председник наше земље.

stevo

10.10.2021 01:47

Srbija danas napreduje i krupnim koracima ide napred u bolju buducnost,sve to zahvaljujuci jednom coveku,.Aleksandru Vucicu