PREMIJERKA RAZVALILA TZV. ISTRAŽIVAČKE NOVINARE Zanimljivije vam je šta je Mali imao tokom bavljenja politikom, a ćutite o tome da je Đilas od iste postao multimilioner?!
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

- Suština za mene je ne toliko šta je neko imao pre ulaska u Vladu Srbije i pri ulaska u politiku. Naravno, to sve mora da bude u skladu sa zakonom. Nego, da li ima više nakon svoje političke karijere. Mislim da je to suština i da je to najvažnije za građane Republike Srbije. Da li je koristio svoj politički uticaj da postane bogatiji - rekla je premijerka.

Novinarka je prekinula premijerku Brnabić i rekla da se Siniša Mali tada bavio politikom, a premijerka je odgovorila da, ako se ona dobro seća, Mali se 2012. nije bavio politikom.

- Dakle, ponovo. Da li je moguće da vi smatrate da je mnogo zanimljivije šta je neko imao ili nije pre bavljenja politikom u odnosu na to šta ima nakon ili posle bavljenja politikom, a ne pridajete apsolutno nikakvu važnost tome da je neko ušao u politiku bez ičega, a iz nje izašao kao multimilioner. Ja mislim da je to strašno jer je to direktna pljačka građana. Dakle, ono što je Dragan Đilas uradio, sa tim što je ušao u politiku, sa jednim stanom i nekoliko hiljada evra, a izašao sa 619 miliona evra koje je on prijavio, a ko zna koliko je to novca. I sa tim što njegov brat na svoje ime ima 29 stana u centru Beograda, ja mislim da je to katastrofalno jer to nije moglo da izađe kao rezultat ničega drugog osim bavljenja tom politikom, zloupotreba politike u sopstvene svrhe i svog bogaćenja. To su narodne pare. To da Siniša Mali ima 24 stana nije istina. To su nadležni organi istražili i videli da nije istina - objasnila je ana Brnabić.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vesna

08.10.2021 18:29

Novinari treba da istraze sve ono sto je Djilas radio da se napokon vidi koliko je ostetio drzavu i gradjane i da se jos uvek osecaju posledice toga.

stevo

09.10.2021 01:39

Svi znamo na koji nacin je Djilas dosao do silnog bogatstva...Legalnim tokovima i postenim radom,sigurno NE!